Innehåller reklam för egen verksamhet

Åh, det här inlägget har legat o lurat lite för länge nu. Jag har varit ute och snurrat i trädgården och pusslat med sommarlovsbarn.
Men i alla fall. I onsdags natt kom vi hem från Frankrike – vi hade tänkt sova över i Tyskland men bestämde oss för att köra i ett sträck för alla ville hem. Så skönt att vakna i Varberg torsdag morgon – men phu. Jag hade bara sovit fyra timmar,.. Men jag var snabb ut i trädgården för att binda upp och klippa ner.

Den här rosen skulle jag bundit upp för länge sedan såklart.

Miranda och jag turas om att ta hand om FGL Instagram-konto och under torsdagen tog jag över. Passade på att fota några outfits i min trädgård som jag kan använda i feeden. Schersminen och rosorna blommar för fullt. Och visst vill man klä sig i blåvitrandigt under sommaren?

Det vill jag i alla fall.
Här har jag på mig Varberg shorts och Varberg shirt.

Jag fotade den här silkesblusen under shersminen.  Så fin i ryggen.

De här rosorna är ju för vackra! Har skapat en egen rosenrabatt och de ger de mest fantastiska buketterna.

Den här plockade jag ihop igår.

Olika rosor, skogsklematis, rosenskära och tagetes hamnade på min köksbänk.

Sedan bytte jag om till nästa outfit jag skulle fota. Prickar på både linne och kjol.

Igor var på jakt efter godis och letade i skåpen samtidigt som jag fotade.

Sådär ja. Det här är en av mina favoritkjolar.

Buketten är lika vacker idag.

Idag har jag gort tusen saker känns det som. Jobbat, hjälpt Mir och Jake med @farfarslycka, fixat med sommarlovsbarn och trädgård, övat på tal, sprungit och badat. Så fin dag!

Vill passa på att tacka för all fin feedback jag fått angående mitt inlägg om jämställdhet. Jag har ett annat viktigt inlägg på gång – denna söndag postar jag en helt fantstisk intevju med en av mina allra bästa vänner. Det är en sådan intervju som griper tag och detta vill jag utveckla ännu mer här på bloggen. Här ska det verkliga och genuina få gott om utrymme och inga ämnen är för jobbiga att lyfta. Kram till dig och fin helg.

Fast du – kom och lyssna på oss då vi inviger Pride imorgon. Vi håller tal vid 12 och sedan är det uppträdanden – tåget börjar gå vid 14. Ser verkligen fram emot detta! Ska öva lite mer på mitt tal nu och sedan krypa till sängs…

Kommentarer till “Rosor och sommarlovsbarn blandat med jobb

  1. Hej Kristin.
    Länge sen jag var här men nu känner jag mig påfylld och inspirerad av alla dina inlägg. Inspirerad att fortsätta med min egna karriär. Dra igång nya projekt. Få andra kreatörer att mötas. Njuta av sommaren och livet. Tack för att fint du skapar här men också alla tankar du snurrar igång på insidan. ❤️

  2. De där rosorna alltså <3 och buketten!! Något helt annat än de stela stackarna den lika stackars mannen någon gång köper hem efter att en hel uppväxt blivit ilurad att röda rosor ju är romantiskt…

  3. Vackert – prickelinne är det ngt som kommer hos Er ? jag har kjolen och skulle bli glad över att köpa linnet. Ha en fin fin kväll. Din inspiration är super.

Kommentarer stängda