Måndag morgon. Redan. Jag har en “långa-listornas dag” och gör då som jag brukar göra. Det roligaste först.
Redigera lite av helgens bilder och blogga.

Vi har haft en härlig sommarhelg i trädgården. Våra barn har vart hos grannen och vise versa, sprungit fram och tillbaka, badat, sparkcyklat och haft härlighet långt in i magen. Så fint. Om kvällarna har familjerna mötts upp för lite grillning och jag har blivit helt besatt av grillad tonfisk med matig sallad. Supersugen nu. På måndag morgon…

Här nallar Igor lite av plättarna innan frukosten bars ut i växthuset under lördagen.

En filt har legat under äppelträdet hela helgen och bjudit in till lite vila för den som känner sig trött. Jag låg där en lång stund med en bok och fick lite färg på ryggen.

Sommarprojekt.
På vår uteplats ska det byggas ett utomhuskök och denna helgen har vi städat utrymmet och gjort ritningar.
Jag håller tummarna för att detta blir klart innan sommaren drar igång i och för sig. Jag tänker dock ofta att allt är möjligt att göra på en eftermiddag annars är det inte lönt. Ett “överlevnadstänk” tror jag eftersom jag har dåligt tålamod och tröttnar snabbt. Turligt att min man är tvärtom.
Fortsättning följer…

En hel del vätskepauser har det blivit under denna varma helg.

Sköna maj, välkommen! Det finns liksom ingen plats i världen jag hellre vill vara på just nu.

På söndagen var jag på modevisning på John´s Place. Jag passade på att promenera hem från Apelviken, via Subbe Fyr och strandpromenaden. Bor du i Varberg så måste du ta denna promenad vid denna årstid! Eller året om såklart, för det är alltid vackert. Men igår sprängde det nästan i bröstet av vackerheten.

De vackra vita Slånen står i blom och nästan allt har spruckit ut i klorofylligt ljusgrönt. Havet ligger djupblått och det doftar friskt.
Ett stilla vårregn föll stundtals under hemfärden men det gjorde promenaden bara ännu härligare och väldoftande faktiskt. Tänk att det bästa ligger framför oss nu.

När jag kom hem bad jag min man knäppa en bild på mig och den blommande kvisten jag bar hem på. tack för det.