Älskar denna tisdag också – vad är det som händer? Helt plötsligt är livet alldeles fluffigt, härligt och kul. Är det vila och träning som gett mig en stor dos livskraft tillbaka?

Idag har jag haft många bollar i luften och alla kom i mål. Phu!
Ellos rullade in på uppfarten tidigt denna morgon och jag sattes i sminket innan barnen hade kommit iväg till skolan.

Sedan fångade vi massa fint på bild medan sensommarsolen strilade in genom skitiga fönster. Ska bli skoj att berätta mer om denna spännande kampanj.

jag passade på att ta ett nytt porträttfoto av mig själv efter teamet lämnat. Fin sminkning och fixat hår ~ detta måste tas tillvara på och jag behövde en ny profilbild till årets gigantiska projekt.
Jobbet som gett mig både sömnlösa nätter, pirr i magen och en hel del utmaningar. Om ett par månader kanske jag kan berätta.

fotot tog jag med kamera på stativ och lillebror som knäppte av.

Fick två leveranser idag. En härlig låda goda viner från Göteborg ~ gänget på Whine Mechanics är så coola. Ser verkligen fram emot att smaka av dessa.
Så kom prover på våra nya stickade ulltröjor – grymt mycket fint och skoj på en och samma dag. Känner mig stolt, glad och tacksam.

Några timmar vid datorn ~ Mail och grejer som ska skickas in, ny te-lansering på gång.

Och så kom kvällen och familjen samlades runt matbordet och pratade om det nya badhuset, skejt, bitcoins, månadspeng och mycket annat.

 

Kommentarer till “Om idag ~ fotografering & lansering

  1. Åhh så underbart! Längtar efter exakt samma i mitt framtida utomlandsboende! Alldeles för många år bort bara

  2. Vad härligt att du älskar din tisdag!
    Jag är där du var förra veckan, på botten. Min tröst är att jag kommer att komma upp igen, bara hormonerna kommer i balans. Att vara i den här klimakteriefasen är ju som att vara tonåring igen, skitjobbigt. Men för att bättra på allt så var jag i skogen och cyklade igår, det gör nytta för mig.

    Hoppas att din onsdag blir lika bra som tisdagen.
    Jag ska jobba på att få en bra dag.
    🙂

Kommentarer stängda