Jag har en målbild på näthinnan. Det är mig själv sittandes i fönstersmygen här med kaffe och en bok. Snart så…

Ska vi ta en liten tur här i huset? Mina vänner är där nere nu och skickar härliga bilder från då de sitter på terassen och dricker vin eller badar i fantastiska miljöer efter de vandrat i bergen.
Kolla här!

Men hur underbart!!!?

När jag kommer ner så ska jag slå upp fönsterluckorna, ställa en stor bukett med solrosor på denna byrå, tända min rökelse och gå runt bland rummen…

Jag ska vädra sängkläder och vattna mina olivplantor, lägga in mina kläder prydligt i garderoben och hälla upp ett varmt bad med massa skum. Tända ljus och hälla upp ett glas vitt.

Morgonen efter ska jag dra på mig joggingskorna och springa upp genom gränderna, förbi kyrkogården och ut på vandringsleden.

Om jag längtar – ja, det kan du tro!!

Påminner mig själv om att detta rummet behöver en strykning till och ovanvåningen också behöver målas.

Här är det bara vitt och ganska sterilt just nu. I källaren står härlig mjuk kalkfärg och väntar på att bäras upp.

Men jag kommet inte hinna måla tror jag – jag ska vara här nere och jobba rätt mycket så det får helt enkelt vänta. Allt blir bra – en sak i taget.

En och annan marknad hoppas jag att jag kan besöka såklart.

Sitter just nu i soffan med jobbet i knät – gårdagens sköna känsla är som bortblåst och jag finner inte ord för min prestationsångest idag. Den är orimlig och jag hoppas någon bara kan ringa på dörren och säga – “Vet du vad Kristin, du slipper. Du ska inte göra detta längre och allt var ett skämt, gå och lägg dig och titta på The God Doctor istället”
Men det kommer ju inte hända och den här känslan går över.
Djupandning och lite yoga? Eller The Good Doctor kanske…

Kommentarer till “Målbild just nu

  1. Så bra med en målbild. Dagens målbild för mig är att belöna mig med ett bad i havet om jag lyckas bli klar med en inlämning. Tror ingen kommer knacka på min dörr heller och säga att jag slipper, men det hade varit gött. Mer långsiktig målbild, att förvandla vårt sommarhus till ett franskt lanthus (känslan)🧡. Man får jobba med det man har. Lycka till idag, allt kommer bli bra.

    1. Hej,

      Jag var inne i din butik i onsdags (det var jag som bar en liten bebis på magen) men jag vågade inte gå fram och säga hej. Egentligen hade jag velat säga hej och tack! Jättemycket tack för din blogg som jag tycker så mycket om. Och tack för att du är mer än vad någon kan begära. Tack för inspiration och ärlighet, tack för Frankrike bilder, bad och trädgård. Du är en guldkant!

      Kram från Melinda

Kommentarer stängda