clothes3_Kristin__Lagerqvist-3156

“Du har alltid så fantastiskt fina kläder , skulle du kunna ge lite tips på vart du brukar handla . Blir så inspirerad varje gång men hittar aldrig liknande kläder när jag letar runt på nätet haha.”

Häromdagen fick jag en kommentar om mina kläder. Så roligt att få en komplimang för min garderob. Just nu försöker jag bygga en klassisk garderob, hållbara kläder som jag kan använda i flera år. Mycket för miljöns skull men också för att bli av med den impulsiva shoppingen som tyvärr har varit en last för mig. Allt jag nu köper ska fungera med flera andra nyckelplagg i garderoben och även om jag köper ett plagg att bära på fest så vill jag att det ska fungera med sneakers på måndagen också.

Helt plötsligt blev det väldigt mycket beige, vitt och blått garderoben. Klänningarna kommer från Nygårds Anna, Rabens Saloner och Ganni. Byxor från Ganni och Monki. Linneskjortor från HM och Lindex. Nygårds Anna har förresten väldigt fina bilder i sin höstkollektion, så väl värt ett besök där för inspiration.

clothes3_Kristin__Lagerqvist-3160

Den här klänningen är ju superfin till ett par höga klackar och brunbränd hud på sommaren men den kommer också kunna vara fin ovan ett par jeans och med sneakers till, kanske en varm kofta över också.

clothes3_Kristin__Lagerqvist-3158

Och så har jag investerat i två varma tröjor inför hösten. (och många andra höstar som komma skall)
Den ena var ett grönt reafynd från Dagmar och den andra en mjuk och skön kashmir med lite högre krage som jag letat efter ett tag.

Just nu är jag på jakt efter den perfekta svarta byxan för alla tillfällen i höst. Kanske dessa byxor?  Eller de här.