Så tog jag mig till söndagen. Helt otroligt ändå när jag kikar i backspegeln – den här veckan innehöll så mycket.

Jag började veckan med att ha en stor fotografering hemma inför ett kollektionssläpp med Ellos. Så kul ju!!
Tusen tack för alla glada hejarop, peppiga dm och kommentarer.

Inom loppet av en vecka har vi tryckt in fyra workshops, lanserat tre nya teblandningar och lagt sista justeringen inför vinterns hela linnekollektion hos KLco.
Om min hjärna kokat? -svar ja.

Nu håller vi tummarna för att allt sitter och jag ser verkligen fram emot att presentera det här för er – tror ni kommer bli så pepp på vad vi kokat ihop.

Jag cyklade ner till havet och badade så ofta jag kunde. Denna morgon var det 19 grader i vattnet men i början av veckan var det 16. Jag gillar de lite mer krispiga baden på hösten – det ska liksom bränna lite i huden. Har plockat mängder av nypon vid stranden det sista och gjort egen nyponsoppa. Blir så gott!

På lördagen bjöd våra grannar på surströmming. Spännande!
Det hade jag inte ätit förut och det var med skräckblandad förtjusning. Alla barn höll för näsan och visst luktade det rätt mycket dass – men smaken var ju helt ok.

Tog en selfie på deras snygga toalett och kände mig kär i livet.

Söndagen var också maxad med livesändning och workshop. Grämer mig som tusan över att jag inte hade möjlighet att besöka Farmers Market i år – mina vänner har skapat världens härligaste skördefest. Blir så stolt!
Nu har jag precis kommit hem från ett födelsedagskalas och ska krypa ner bredvid lillebror i sängen.
Känner mig tacksam och glad över vart jag är och över de jag har runt mig.