Klockan är halv elva då jag brer ostmackor och sammanfattar dagen. Den innehöll allt och jag var på Kvantum redan 06.30 för  att fixa jordgubbar till födelsedagsbarn och skolavslutning. Sedan höll jag samma tempo hela torsdagen fram till jag fick köra av vid en liten grusväg i Halmstad för en power nap då jag märkte att jag nästan nickade till bakom ratten. Fy fanken.
Nu har jag druckit iskaffe för att hålla mig vaken i två veckor nästan så jag kan lika väl städa tvättstugan och packa så är det gjort.

Den här veckan börjar närma sig ett avslut och jag får ge mig själv en mental high five – det gick! Ungar överallt, fikor, jobb, middagar och badkläder. Nu börjar sommarlovet på riktigt och det är med pirrig förtjusning jag närmar mig helgen. Hoppas ni också lyckats hålla näsan över vattenytan denna vecka. Stor kram.

Bilden tog min son på mig framför en av Halmstads vackra väggmålningar.

Kommentarer till “Ostmackor och kvällsfunderingar

  1. Grusväg i Halmstad <3 Min blev på Bauhaus parkering…
    Livet alltså. Ibland undrar jag om det är såhär högt och lågt för alla, eller om det finns dom som går genom åren i en lugnt rinnande å av mellanmjölk? Och om jag verkligen hade gillat att leva i lagom hela tiden?
    Jag gillar i alla fall läsa dina texter, och få känna igen mig lite : )
    TACK!

Kommentarer stängda