Boris och jag dansar in helgen. Äntligen fredag!
Trots att jag  är ett stort fan av vardag så är denna helg är ruggigt välkommen. Jag ska vara ledig och bege mig ut på äventyr med mina tjejer imorgon – känner mig oerhört pepp.

Vet inte riktigt vad som hände här på morgonen. Jag låg på golvet och gjorde min yogarutin och fick plötsligt ett ryck och drog ner alla tavlor. Tänkte flytta runt lite. Men nu är väggen alldeles smutsig och har massa hål i sig så den måste målas först. Snark. Där dog min energi.

Ser ni vad Boris tänker?
“Ska bli kul att se om hon genomför det här… Nähänä, vad var det jag sa. Hon är ju kocko! Nu står ju allt bara här längs golvet. smart….”

Ska bara marinera det lite. Kanske spikar jag upp allt ikväll utan att måla om. Det behöver inte vara så noga.

Har suttit här och jobbat idag. Lite spretigt och i lagom fart. Just nu försöker jag sätta strategier för bloggen, spånar på olika teman och tar kontakt med spännande männskor som jag vill intervjua under året.

& så fick jag mellanbror till att hjälpa mig med kvittoredovisningen och att stämpla massa papperspåsar hos  FGL. Heja honom!

Så. Nu är jag redo. Helg – Kom och ta mig!

Kommentarer till “Ovanligt helgpepp

  1. Din t-shirt!! Det står mitt namn på den!! Var är den köpt? Trevlig helg

  2. Vilken snygg outfit! Hoppas du får en fin helg!
    Står också inför en sådan vägg, full med hål och måste målas innan jag flyttar om tavlorna (eller sätter tavellister). Jag har dock inte vågat ta ner tavlorna än…

    1. hahaha, ja. nu har jag flyttat om allt och kisar jag så syns inte hålen i väggarna någonting… tror jag väntar med att måla om.

Kommentarer stängda