åh jösses – klockan är redan 21.53 och jag som hade bestämt mig för att blogga varenda dag här nere i Frankrike  – blir lite trött på mig själv faktiskt. Det är ju inte så att det händer så mycket eller att jag har det stressigt eller så – det är snarare jag som är en tidsoptimist och helt plötsligt har jag inte hunnit med allt som stod på min lista.
Imorgon ska jag blogga tidigare, I promise!

Ska vi kika på hur jag fixat det på övervåningen här i huset?

På mittenplanet ligger vårt sovrum och badrummet.

Här har vi husets vackraste golv. Jag älskar denna kombination.

Trapphuset och en liten pall jag köpte på antikmarknaden igår.

Om man går upp för den rosa stentrappan bakom mig så kommer man upp till barnens rum och takterassen.

På terassen har det inte hänt så mycket – tänkte kanske åka och köpa ett stort olivträd imorgon och fylla ut med. De kostar inte lika mycket som i Sverige och jag tänker att de klarar sig dessutom mycket bättre här.

Boris har intagit lillebrors säng – han får ju faktikst inte sova i våra sänger någonstans men jag har märkt att han krupit upp och lagt sig när jag gått och lagt mig om kvällarna. Får väl göra ett undantag här då…

Det här är mellanbrors säng och de här platserna ska också fungera till gäster och också som soffor om man vill ha spelkvällar i detta rum.

Det är rätt litet och med snedtak – fantastiskt ljusinsläpp och man kan öppna upp till terassen på vid gavel.

Jag tycker det blev rätt mysigt – vad tycker ni?

Nu ska jag ringa min man och krypa ner i sängen med en bok.

Hoppas ni haft en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Övervåningen i Maison Violette

  1. Det ser helt fantastiskt ut! Det hade varit så kul att se en planlösning över huset. Skulle du vilja dela med dig av en sådan?

  2. Så fint Du/Ni gjort i Ert hus förstår att Du trivs där med Boris som sällskap! Ha det fint – jag tycker att Du är jätte duktig du har gjort stordåd på kort tid Med KLco Grattis .
    Elna

  3. Du skapar helt fantastiska miljöer! Det är vackert, förstås, men stämningen i bilderna gör att jag betraktar länge, länge. Vi är nere i vårt franska hus nu, sliter med en vattenläcka men längtar efter att puttra omkring och göra fint igen. Då är det så mysigt att kika in hos dig och hämta inspiration för det där ”sedan” som jag hoppas inte skall vara alltför långt borta!

  4. Vilket mysigt hus och inredning,handplockat med kärlek.
    Fina lugna färger o material.
    Frankrike är bra härligt på många sätt och känns bättre o mer ordning än grannländerna.