Jag utvecklade och skapade utrymme för mer av det jag själv vill ha livet hos Klco. Vackra rum att landa i, där möten sker och kloka tankar utbyts. Ibland behöver det inte alls vara så klokt – vi kan bara vara ihop och prata väder och vind. Om det är något jag lärt mig av att gå igenom en pandemi så är det att det personliga mötet alltid är viktigt, att möta blickar, stå kvar och fylla dagarna med dem och det du mår bra av.

Jag samlade mina kollegor på en middag denna vecka. Tackade nej till PR-byråns inbjudan till influencerjippo med Mama Mia i Göteborg och valde det lilla intima som kändes bäst i magen för mig. Så tacksam för de valen jag gör –  att samla de människor som skänker mig mest värde i både yrkeslivet och även på det personliga planet, utan jämförelser och ängslighet. Inget kunde göra mig mer tacksam och stolt än att se min nya verksamhet genom mina kollegors blick. Så fin upplevelse.

Om du frågar mig så har vi har gjort ett strålande jobb med att fylla ytorna med finheter. Ödmjukt!? hahaha, ja, du måste väl tro på din vision och affärdsmodell. Om du inte tror på dig själv så kommer med all säkerhet ingen annan göra det heller.

Just nu väntar vi in vinterns kollektion och kikar efter locations att fota på. Jag tror vi kommer hålla oss i vårt kök och utomhus, men inget är spikat än. Älskade verkligen bilderna vi tog på Strömma och vill typ tillbaka till samma miljö igen – fast nu när det är kalt och kallt i november. Vi får se.

Dansk poppighet möter bohemiskt natur. Min vän Daniella sa att detta känns väldigt internationellt och det känns extra roligt då hon jobbat med inredning i många år.

Dessa kvinnohuvud förhöjer atmosfären. Handmålad italiensk keramik. Fann dem på mässan i Paris.

Har spridit ut dem i lokalen. Nä. Nu ska jag dricka upp min matcha och jobba vidare med mailutskick.
Önskar er en fin helg.

Kommentarer till “På arbetsplatsen

  1. Har blivit så fint i hela lokalen! Tavlan med blommor på andra bilden är så vacker! Måste besöka snart men bor tyvärr rätt långt bort…
    Vad är lampan i sista bilden ifrån? Tack!

  2. Ser fram emot ett besök i framtiden, har långt till Varberg men får planera in en tur! Så fint och inspirerande!

Kommentarer stängda