Jag har tillbringat några dagar i Frankrike med kreatörer som jobbar med sociala medier precis som jag. En del av tjejerna hade jag inte träffat innan och det var med spänd förväntan jag mötte upp gänget i i Köpenhamn och tog tåget vidare ner mot Nice.

En lång färd som gav oss möjlighet till många fina och kloka samtal.
I Nice hyrde vi två bilar och begav oss till Villa Juli i Spéracèdes. Min familj var här i juni så jag kände till Niclas och Lisa, som driver stället, från tidigare vistelse.

Vi ankom ganska sent torsdag kväll, åt en sen middag och bäddade sedan ner oss. Morgonen efter vaknade jag till den här soluppgången. Vänta…

… den blev bara mer och mer magisk.

När det var det var dags för mig att gå en trappa upp och äta frukost stod septembersolen gyllene bakom olivlunden nedanför huset vi bodde i. En smått magisk stund som jag sparar nära hjärtat.

 

Frukosten på Villa Juli är inget man skojar bort. Här finns allt jag älskar.

Det ligger så mycket kärlek bakom den här frukosten så man drar gärna ut på den extra länge och njuter av stunden.

Anna Kubel och Jasmina Bylund var med på resan och det var en fröjd att lära känna dessa tu.

Malin och Anna, som står bakom Mrs Mighetto, visade sig vara två helt underbara tjejer.
Sådan fet girlcrush fick jag i dem båda – måste ses snart igen. De driver sitt företag så inspirerande och jag kände att jag blev bara klokare och klokare av mina samtal med dem.

Vi begav oss iväg på de franska slingriga vägarna efter frukosten och satte in vår gps på Antibes. Det är nämligen vintagemarknad 06-13 där under lördagar och söndagar.

Mina ögon föll direkt på detta etui med knivar från Paris. Lite dyrt tyckte jag och gick vidare men kunde inte släppa dem och gick tillbaka och prutade ner dem…

Hade jag haft mer plats hade fömodligen denna fabror följt med hem till Varberg.

Efter lite bad, sol, bokläsning och god lunch begav vi oss till villan igen. Hanna Wendelbo och jag gick en härlig promenad upp till Cabris och njöt av utsikten  och när solen sedan höll på att gå ner gick Anna och jag ner i olivlunden för att fotografera varandra. Så fint att få vara bland likasinnade i flera dagar.

Så vackert alltihop.

Jag vet inte om de använder oliverna här men så himla drömmigt att ha en egen olivlund i sin trädgård.

Eller hur?

Det vankades middag en våning upp och vi smög upp för trappan och skålade med de andra. Man kunde nästan tro att vi färgkordinerat kvällen tillsammans. Här står Marlene på Fruvintage och Malin i glatt samtal. Stort tack till Marlene som fixat allt det här för oss alla!

Anna förevigade kvällen bakom kameran. Så coola kläder, smycken och glasögon varje dag. Mina ögon ploppade nästan ur huvudet av all härlig outfit-inspiration från henne.

Så gulliga tjejer. Vi hade sanerligen en fin resa ihop och blev så himla fint omhändertagna hos Villa Juli. Att resa iväg på något sådant här rekommenderar jag varmt – det är spänannde att lära känna nya människor på detta sätt.

Sista kvällen med gänget! Underbart, så varmt och glädjefullt. Skratt och tårar varvades runt bordet denna afton och jag är så otroligt tacksam över dessa möten.

Nu har jag checkat in på ett hotell i Antibes och ska smita ut och äta något gott för att sedan smyga ner i sängen tidigt och sova som en stock. Ser fram emot att vara tyst och vara för mig själv efter dessa sociala dagar – det är galet givande men tar väldigt mycket på min energi.
Jag ska springa, äta, bada, sova, läsa och jobba. Bra kombo.

Hoppas din helg varit fin.

Läs mer om vår resa hos Fruvintage>>

Obs. Här kommer också en påminnelse om att ta del av veckans grymma avsnitt av På Djupet med Hanna Wendelbo och mig>>

Kommentarer till “Resa med kollegor till Södra Frankrike

  1. Åh det ser helt underbart ut! Jag ska åka till Antibes med barnen på lördag. Tack för tipset på Vintagemarknaden, den ska jag inte missa. Har du några andra tips på härliga butiker, caféer mm.

    Kram, Karin

  2. Vilken fin resa! Och fint och vackert berättat och fotat. Ensam i Antibes låter också ljuvligt… hälsning till dig

    1. Tack!
      Ja, det bästa av två världar helt klart. Så himla unnigt på alla håll och kanter. tack

  3. Men vaaad, hur mysigt? Och inte svårt att girl-crusha ner sig i Anna & Malin, så himla fina ❤️❤️❤️

Kommentarer stängda