Kära lördag. Du är så fin!
Kom precis hem från jobbet där jag fick massa energi av att träffa kunder som gav pepp för den här bloggen. Känns så himla varmt i magen när ni berättar hur ni känner. Stort Tack!
Tar inget för givet och är ödmjukt tacksam.

Nu har jag dragit på mig snickarbrallor och ska ut i trädgården för att röja med familjen. Hoppas någon skruvat på bastun… & så blir det visst indisk take away med filmkväll efter. Fint.

Men du, jag kikar in här lite snabbt för att beräta att vi publicerat ett nytt avsnitt av På Djupet. Sedan jag blev brunett har vi spelat in nya avsnitt och jag tycker det nya introt blev så himla härligt. Vad tycker du?

Dagens gäst är Marina Evertsson. Denna fantastiskt drivna och kreativa yrväder som står bakom flera olika verksamheter – som Strömma Farmlodge, Farmers Market, Gästis Matsalar & Roadtrip Sverige. En power lady av rang.
Jag gillar att prata företagande med henne för vi har samma energi och driv. Vi förstår varandra himla bra och peppar så mycket vi kan. Och så har vi ju gjort en bok ihop! Minns du den

Ta del av detta fina avsnitt där vi pratar mod, landsbygd, företagande och om att gå sin egen väg.

Kommentarer till “På Djupet – med Marina Evertsson

 1. Tack för ännu ett bra avsnitt av På Djupet!
  Vill bara inflika med en grej jag tänkte på under avsnittet, och dela med mig av en text från SCB – “Dagens urbanisering – inte på landsbygdens bekostnad”. Ett citat från den: “Urbaniseringen sker inte längre genom stora omflyttningar från landsbygden till städerna.”. Den sker genom nyfödda och invandring i urbana områden. Tätort räknas dessutom som 200 innevånare vilket gör att Stockholm och Hammarstrand (1052 invånare) hamnar i samma kategori, trots att många pratar om hur många som bor i “städer”.
  Ett samtal om landsbygden som inte handlar om utflytt eller att stad möter land genom kultur, restauranger m.m. (vet inte om det var det du menade, men detta har ju funnits i alla tider på landsbygden 😉 ) hoppas jag på i framtiden! Det är dags att vi förändrar hur vi pratar om landsbygden för att främja just det ni pratar om, t.ex ungas framtid som bönder, landsbygdsbor osv. =) Hoppas att min inflikning kan leda till lite ny kunskap och tack än en gång för en fin blogg och dina avsnitt med På Djupet!
  Och PS, självklart finns det platser som har för stor utflytt men det är ett komplext problem som inte bara handlar om stad vs land.
  /Thilda, Thorsgård, Ragunda

 2. Tack för “På Djupet”, intressant, inspirerande och det blir en extra dimension när ni sitter mitt i all grönska. Så jordnära och så mycket kvinnokraft!

  All lycka till Marina och hennes nya café, matsal m. m.

 3. Så bra🌟Ni är båda fantastiska o har så fin ”kvinnokraft” i ett härliga nätverk💪💛

Kommentarer stängda