Jag vaknade tidigt denna lördagsmorgon och tassade ner för trappan i mörkret vi 06, tände alla levande ljus och gjorde en stor kopp kaffe.  Så fint att får starta dagen mjukt i ensamhet.

Har precis publicerat ett nytt avsnitt av På Djupet. Denna vecka är det Sofia Draco som är min gäst – vi pratar om mod, äventyr, livssituationer, adhd och om att finna olika verktyg för att bli sitt bästa jag.

Sofia är en sökare som hela tiden ser möjligheter i det mesta. Jag känner igen mig själv mycket Sofia – hennes tempo, tankegångar och energi liknar min egen.
Det som skiljer oss åt är att Sofia tycker om att läsa manualer, se tutorials och grotta ner sig i saker hon vill förstå och det är inte en styrka hos mig. Jag behöver utveckla detta och här hjälper Sofia mig mycket då det är Sofia som står för hela produktionen av På Djupet – klippning, redigering, ljud och hela baletten. En riktig multitalang!

Sofia är musiker och bor i LA sedan många år tillbaka, hon både skriver och sjunger sina egna låtar och har du inte lyssnat innan så gör det nu.
Sofia tar frilansuppdrag inom inredning, foto, film, sociala medier, grafiska profiler och mycket mer. För något år sedan gick hon 90 mil över Kreta och spelade in en dokumentär alldeles själv. Hon stängde av alla sociala medier, var helt närvarande, vandrade och var öppen för nya möten längs vägen  Jag hoppas den kommer till SVT eller Netflix eller något så vi alla kan ta del av detta äventyr.

Hoppas du gillar detta avsnitt. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte och börja gärna prenumerera på min kanal och hjälp mig nå mina mål.

Kommentarer till “På Djupet – Med Sofia Draco @feelingfree

  1. Vilket fint samtal🙏ler igenkännande över en del…..Heja er båda härliga kvinnor💙

Kommentarer stängda