Idag sitter jag på ett tåg som susar igenom Sommarsverige. Är på väg upp till Stockholm för ett möte med Elledecoration och det känns fint att träffa mina säljare där innan många går på semester.

Idag vaknade jag här i i sängen på Hôtel Eggers. Var på en trevlig middag igår i Göteborg och beslutade mig för att bo över då jag ändå skulle vidare med tåg tidigt idag.

Så himla fint! Älskar färgvalen här.  Vi bodde faktiskt över på Eggers i helgen också. Då med familjen och våra grannar. Vi skulle besöka Liseberg och gjorde en minisemester med tåg, hotellövernattning och middag. Supermysigt!

Så spännande för barnen att bo på hotell. Alla roliga korridorer, middag på restaurang, frukostbuffé samt att hänga på rummet med film, godispåse och vänner.

Det var en snabb visit för mig detta dygn. Somnade som en stock då jag kom till rummet och uppe med tuppen igen.

Igår var jag med Jennie en sväng runt i Göteborg. Vi hann med att både tatuera oss, äta god och sen lunch samt ett besök på Artilleriet the Kitchen. Jag hade bestämt mig för att belöna mig för ett mål jag uppnådde förra veckan.

Men mer om mitt mål, vad som ligger i påsen och tatueringen en annan dag.

För Johanna Bradford och jag skulle ju på sommarmiddag hos Artilleriet igår också. Vi hade med oss ett stort fång pioner som matchade Johanna och deras fasad utmärkt.

Här blev vi bjudna på helt fantastisk vietnamesisk mat från restaurang Vi viet i Vasastan. Missa inte detta ställe om du är i Göteborg. Gott som tusan!

Vi fick också en fin presentation om “Studio Kitchen” , som Artilleriet numer säljer, från Frama Copenhagen. Ett mobilt kök som verkligen är superfint! Passar perfekt i ett fritidshus tänker jag. Eller i en studio.

Jag hade arkitekten Mattias Gunneflo till bordet och det var riktigt intressant och roligt att prata om varandras branscher. Han visade ett av husen han ritat och jag bara:
“Va! Är det du som ritat det? Det är ju såååå himla coolt!” Har sett det bland flera bloggar och magasin. Hurra för Mattias.

Och hurra för Artilleriet som  jobbar på en superinspirerande bok. Allt jag fick höra om det lät så spännande och äkta. Vill verkligen lägga vantarna på boken när den lanseras. Det är Fanny Hansson som jag delade fotokurs med i Barcelona förra sommaren, som är fotograf. Hon är bäst! Lyllos Artilleriet som har henne.

De tjusiga pionerna passade perfekt bland alla väldoftande och snygga flaskor och burkar.
Innan vi bröt upp från middagen och ett trevligt mingel drog igång inne i butiken och på gården hann vi gå bordet runt för en liten presentation av alla. Så spännande och roligt att ta del av. Så roligt att blanda upp gästerna på detta sätt, nätverka och utbyta erfarenheter. Varmt tack Artilleriet!

Sedan blev det sommarfest med mängder av varma kramar bland branschfolk. Kul!

Vi smet upp på kontoret med Malin som jobbar hos Artilleriet för att kika på ytterligare ett kök från Frama.
En ny girlcrush!
Lyllos de som får träffa henne varje dag. Johanna tipsade mig om att börja följa Malin på Instagram och det har verkligen varit en humörhöjare att sitta och scrolla i hennes feed under tågresan.

Det blev dags för Johanna och mig att bryta upp och vinka hejdå.
Kommer strax tillbaka. Älskar verkligen kvarteren runt Magasinsgatan, butikerna och restaurangerna runt om.

Johanna tog sin fina gröna och rullade hem i skymningen och jag stoppade in Alex och Sigge i mina öron och promenerade parkvägen hem till hotellet på Drottningtorget. Älskar Göteborg!