Röd dag mitt i veckan är både härligt och lite jobbigt på samma gång. Fram till min semester har jag späckade dagar och har planerat in så mycket då jag ska behöva jobba så lite som möjligt när jag är på resande fot i två veckor under sommaren. Alla pusslar just nu verkar det som. Måste ta mig en ledig dag snart.

Denna tisdag lämnade jag barnen på skolan och åkte direkt hem för att styra upp vårt utekök som skulle vara med i en intervju. Dessa två bilder knäppte jag på mig själv. Vilken tycker du blev bäst?

Jobbade mot minutrarna då solen flyttade sig runt huset och hotade att lysa upp och ge jobbiga skuggor. Du ser att det är som en gloria av motljus runt mitt huvud.
Den här linneklänningen är min sommarfavorit så den blev en perfekt outfit för bilden tycker jag.

Vid 09 packade jag ihop och satte mig i bilen för att åka till jobbet.

Vår praktikant Frida hade med sig bullar från Malmö. Lyxigt!

Jag hade fyndat en turkos mockajacka på Röda Korset till min kompis Jennie. Vi har sådan tur som bor granne med en så bra second hand. Så skönt att pausa hjärnan och gå över till grannen och se om man kan lägga vantarna på någon fin liten vas för en tia eller några likörsvängar för en spottstyver.

Hon blev sååååå  glad! Matchade hennes väska perfekt.

Strax innan 15 började telefonen ringa och ungar skulle skjutsas till höger och vänster.

Nu ska jag lägga maten på grillen och duka fram en god tomatsallad. Sedan ska jag krypa ner i sängen med en unge på var sida och en mysig bok.

Kommentarer till “På tisdagen

 1. Hej, finns bilden med hortensior i håret att köpa? Underbar tycker jag :-).

 2. Hej! Den andra bilden blev bäst. Varifrån kommer klänningen?, den är supersnygg.

 3. Jag älskar alla dina bilder men den andra bilden på dig gillade jag lite mer. Tack för att din oas av lugn och stillhet. Försöker låta bli surfande innan läggdags av alla uppenbara skäl, men din blogg kan jag unna mig att kila in på då den alltid ger mig en fin känsla i kroppen. Så tack! Sköt om dig nu innan semestern också.

 4. På din instastorie tryckte jag på diss istället för hiss på jackan. Tummen hamnade lixom inte på rätt ställe. Fick lätt skämspanik när jag insåg att man inte kunde rösta om… så nu vet du det, haha. Härligt att Jennie gillade den! Och såklart hon gjorde.

 5. Åh vilket fint utekök!
  Önskar ett inlägg om bara uteköket.
  Tyckte nog första bilden var en hit för att man såg så mycket av köket.

 6. Hej! Andra bilden. Men bägge är så klart fina. Väldans snygg klänning. Ha en fin dag!

 7. Fick hem min klänning igår och efter en skölj och tork är den perfekt. Så himla fin! Kommer definitivt att bli en favorit även för mig!

Kommentarer stängda