Jag har packat för att vara borta i en vecka. Men den stora utmaningen var hur allt skulle få plats i ett handbagage. Ska vi kika lite på det?

Ofta har jag rest till Sälen eller Frankrike med alldeles för stor och oplanerad packning. Det är onödigt och så sjukt tråkigt när man kommer hem också för då ska man packa upp allt igen. Det brukar sluta med att min väska står där öppen på golvet i över en vecka.

Det senaste har jag planerat klokt och tänkt i kombinationer och i färg.

Så min packning är svart, vit och lite brun. Två blusar, tre till fyra toppar, två stickade koftor, ett par jeans, svart kjol i silke, svart kjol i manchester, en scarf, två strumpbyxor, tt bälte och underkläder. Här måste jag tipsa om denna  trosa – jag har säkert åtta par och det är mina absoluta favoriter. Jag beställer en storlek större än vad jag har på trosor alltid, hatar när de sitter åt så det blir 40/42 för mig. Varför görs trosor och baddräkter förresten i så små storlekar…? Bygel-bh utan inlägg använder jag nästan alltid.

Fyllde på med tandborste, smycken, eyeliner och deo efter detta. Tänker att jag kan dressa upp och ner mina outfits med röda läppar, smycken och en sotig eyeliner.

Ett par boats från Vagabond med lite fet klack, en beige kashmir top, löparskor med tajts och sport-bh och en stickad randig jumper kom ej med på bild och jag åkte i de kläder som byggde mest volym.

Sådärja! Allt fick plats. dator och kamera tar jag i en väska på axeln. Nu kan jag utan några problem ta snabbtåget från Paris till Montpellier på måndag då mina kollegor åker hem. Extra bonus är att jag har noll problem att välja kläder på hotellrummet om morgonen. Idag. tar jag den randiga toppen och manchesterkjol, kanske scarf i halsen.

 

 

Kommentarer till “Packar lätt

  1. Den svarta kjolen på bilden passar dig så bra! Gillar de påsydda stora fickorna. Var kommer den ifrån? Tack! Ha det så härligt!

  2. Jag är en sån smygare som läser men inte kommenterar så ofta. Tycker det du delar är så fint, högt som lågt. Önskar så att jag hade ett större trädgårdsintresse, det ser så fantastiskt ut. Bor i Norrbotten så sommaren är kort och intensiv när jag har andra intressen som pockar mer på.

    Jag blir så himla inspirerad av dig när du helt plötsligt möblerar om, målar om ett helt rum inkl. möbler. HUR gör du? Jag vill gärna göra mer sånt, men fastnar lite i… hur målar jag på bästa sätt? Hur gör jag med gråvattnet? Kan man verkligen bara hälla ut det i vasken? och PENSLARNA? Som du ser. Stora bekymmer här i världen 😉 Önskar ett praktiskt inlägg om måleri, stort som smått alltså 🙂

  3. Oj jag tycker det låter som jättemycket kläder för bara en vecka 😅 jag hade nog plockat bort åtminstone hälften, men å andra sidan går jag klädd i i princip samma sak varje dag haha och älskar att packa lätt. Hade kört underkläder för hela veckan, 1-2 ombyten kläder o träningskläder bara 😊

  4. Intressant att få en kik på din packning. För mig känns det som ett berg att bestiga varje gång jag behöver packa för vistelse med övernattning, helt orimligt egentligen. Vart kommer den perfekta ögonskuggepaletten ifrån?

Kommentarer stängda