Vilket otroligt roligt projekt jag har haft denna hösten!
Det har varit en spännande utmaning att spela in en egen Youtube-serie med inbjudna gäster. Jag har lärt mig väldigt mycket både av produktionen och av de samtal gästerna och jag har haft.

Sofia Draco, som har hjälpt mig med hela produktionen, har varit fantastisk och väldigt bra att jobba med. Jag har haft som mål att nå 1000 prenumeranter för att jag ska fortsätta med serien i framtiden och i nuläget ligger jag på 800 prenumeranter hos På Djupet – vi får se hur jag landar i funderingarna efter årskiftet.

Vad tycker ni om formatet? Är det krångligt att ta till sig det rörliga och ta sig tiden att titta?

Nu är det dags för näst sista avsnittet och idag har jag bjudit in Therese Elgquist – @plantbasedbythess
En sann matinspiratör och kokboksförfattare. Jag älskar Therese lugna och varma energi och detta samtal kändes både intressant och inspirerande.

Eftersom det är söndag och jag tänker att man kanske ligger i soffan med datorn i knät så passar jag på att dela med mig av alla de tidigare avsnittet här nedan också.

Lockar med ett På Djupet-maraton, håll tillgodo och en fin Första Advent till dig!

 

 

Kommentarer till “@plantbasedbythess – Ett maraton med På Djupet

  1. Nu har jag lyssnat/tittat färdigt på det senaste🙏Så inspirerande o härligt🌟
    Boris🐾Vad han njuter

    1. Haha, ja, han älskar ju att få ligga o gotta sig i växthuset och få kli på magen.

  2. Hade jag fått önska hade jag gärna tagit samtalen i poddform. Jacka i lurarna till en löparrunda eller promenad är min favorit, men såklart funkar ju youtube också <3

    1. Tusen tack för feedback – podd kanske är ett format som passar vår generation bättre. 🙂

  3. Jag har inte varit en som kollat så mycket youtube innan, men nu står det på på tvn under dagarna. Bra sällskap för en mamma som är hemma med sin lilla bebis. 🙂

Kommentarer stängda