Jag satt i den gula fåtöljen här och läste nu, klockan slog 21.30 och jag kom på att jag nog ville blogga innan jag lägger huvudet på kudden. Jag är hemma själv i ett par dygn och maxar detta med jobb och fix i hemmet. Stoppar in allt jag gillar och köpte till och med ett kilo kräftor till mig själv denna fredags afton. Imorgon åker jag upp till min familj i Dalarna efter jobbet så jag vet inte när jag kommer åt att blogga igen. Kanske lägger jag bort datorn helt – jag får se vad som känns bra och vad jag är sugen på.

Men i alla fall – så här ser trädgården ut från badrumsfönstret i skymningen mitt i juli.
Kom på att en bukett blommor på nattygbordet vill man kanske vakna till, eller hur?

Dahlia, vallmo, verbena och luktärt.

Doftar ljuvligt i sovrummet nu.

Att få vara själv i sitt egna hem i några dygn per år unnar jag alla mammor. Ingen press och stress i att vara social – ta dagarna som de kommer, jobba ikapp eller vila, både och,  –  känna efter vad kroppen och humöret behöver. Fint så.

När jag hade plockat buketten och satt den i vatten sjönk den gyllene solen bakom hustaken. Det får avsluta detta inlägg.

Har ni en fin sommar? Berätta gärna hur ni mår.

Jag själv har haft en vecka med stora känslor och omgett mig med människor fulla av kärlek så jag har landat mjukt.
Känner mig tacksam. Detta är första sommaren på över sju år då vi inte har krishantering och svår sjukdom nära och jag kan faktiskt inte ens beskriva hur det känns – tacksamheten har lagt sig över hela mitt väsen och lugnet i min kropp är obeskrivlig minst sagt. ta inte livet för givet. var tacksam för det lilla. Lova mig det.

Kommentarer till “Plockar blommor i skymningen

    1. Jag har haft tre veckors semester, försökt att landa, njuta och vila. Sista veckan med surf i din fina stad, besök på Hiaklitten, fick träffa dig i din mysiga butik ❤️ och besöka Strömma. Jag landade och känner mig lugn och tacksam över detta.
      Så nu känner jag en ödmjukhet, tacksamhet och stillhet. Mår bra.

Kommentarer stängda