hej på er. Idag ska ni få kika på vad jag pysslat med på jobbet.
Började dagen med att gå en sväng i trädgården och plockade in en bukett till köket, sedan kokade jag kaffe och hällde på termos och cyklade iväg…

…till dagens första jobb. Miranda och jag gör något riktigt roligt och spännande.
Vi spenderade några timmar med fotografering och jag noterade att min outfit matchade både dörr och kaffekopp.

Vi hade med oss hjälp som kunde bära runt på Finn – gulliga Liz.

Sedan begav vi oss till FGL för att fota lite nyheter.

Ringar och armband i massa olika vinklar. När jag redigerade bilderna så märkte jag att underlaget inte var helt optimalt och vi kanske får ta om och byta ut…  Lite halvmålade naglar har helt klart blivit en FGl -grej…hahaha, här stylas inte så värst mycket.

Jennie var på plats och la sista handen vid den här väggmålningen på Brukstorget. Så cool!
Fast nu när jag tänker efter så kanske hon sa att hon ska bygga på och göra den ännu fetare. Hon är grym!

Jag hade ett lunchmöte med tjejerna från Visit Halland. Så glad över all pepp jag får från dem och att vi har så fina samtal – jag har deltagit i kreativa workshops och haft föreläsningar med dem och nu har vi något riktigt kul på gång ihop.

Vi svängde in till Frida och bytte några ord med henne också. Hon berättade att hon drejat 100 sådana här koppar i går. Imponerande!

Sedan landade jag hemma framför datorn för att redigera bilder och ta hand om mailen. Fast innan det så knipsade jag av en kvist av grannens buskpion.

Här står den nu och doftar ljuvligt på matbordet. Måste nog plantera en egen buske i min trädgård.

Redan fredag. Jag ska bege mig till en spännande liten fabrik och se deras hantverk och sedan ska jag ha öppet butiken på lördag. Då har vi jättefina utställare på plats  – @lindapabst och @emelie.hallberg
En riktigt bra helg att besöka Varberg alltså – kläm in en visit till Strömma Farmlodge också förresten. Bästa stället i Varberg om du frågar mig.

 

Kommentarer till “Produktiv dag på jobbet

  1. Måste bara få säga att jag älskar när människor lever sin dröm, precis som du gör!!! Är dålig på att kommentera här, men du har spot on på det mesta. Ibland blir jag bubbellycklig av dina inlägg ibland eftertänksam med gråten i halsen, du berör verkligen!
    Ha en fortsatt goer helg!
    <3

    1. Tusen tack för din varma kommentar .- det är precis så jag vill att läsare ska känna. tack!

Kommentarer stängda