Hurra! Vilken fantastisk dag på jobbet!

Igår fixade jag iordning i trädgården för att ta emot gäster i växthuset och vara redo för filminspelning under fredagen – en så tillfredställande och meditativ förberedelse.

Fick med mig ett vackert badkar från Håkesgård som jag fyllde med vatten och blomster.

För några veckor sedan skrev Sofia Draco @feelingfree ett mess till mig om en idé kring en serie filmer på Youtube. Korta intervjer med intressanta männskor i mitt växthus – det skulle kunna heta “På Djupet” sa hon och berättade om sina planer kring intressanta samtal. Jag sa ja direkt. Sofia bor i Los Angeles så vi fick passa då hon besökte Sverige i sommar. Och idag fick vi ihop det! Jippie!!!

Vi lyckades trycka in fyra givande intervjuer. Så full av kärlek, pepp och inspiration nu. Fina peppande samtal är så givande! Längtar efter då jag kan dela detta med er. Hanna Wendelbo var en av gästerna och hon kom med en helt fantastisk sensommarbukett till mig,

Fin helg till dig!
Ses vi förresten i butiken i Varberg under lördagen ? Jag är där mellan 10 och 14. Välkommen!

Kommentarer till “Produktiv fredag med film i växthuset

  1. Jag var där och plockade solrosor i fredags, så fina. Min farmor och farfar odlade blommor ( solrosor, olika eterneller och andra blommor ) på friland så som blivit populärt nu igen. De hade inget självplock utan sålde i bunt/buketter på torget. Så solrosfält och även andra blomsterodlingar känns väldigt nostalgiskt

  2. Nej, sorry! Vi ses inte i helgen 🙁 Men om jag inte hade bott så långt upp i landet så hade jag absolut kommit 🙂 Din trädgård är jättefin! Varje sommar när jag ser dina bilder googlar jag stora keramikfat utan tillfredsställande resultat. Du kommer inte möjligtvis ihåg var du köpt ditt fina, oregelbundna fågelbad/blomfat?

Kommentarer stängda