Min prokrastinering tar sig till helt nya nivåer denna tisdag. Fattar inte vad som händer helt ärligt då jag har så sjukt mycket grejer jag måste göra innan jag sätter mig i en taxi 05.30 imorgon bitti och åker iväg på uppdrag.

Ja, jag har skrivit ut mitt vaccinpass dock, efter min vän blev rånad på sin mobil när hon var i Paris,  inte kom åt sitt bank id och knappt kunde ta sig hem efter det så backar jag upp. Helt sjukt faktiskt. De ryckte den ur handen på henne.

Men i alla fall. Jag har packat tre par trosor och ett cyklop i resväskan jag tydligen hällt ut en hel ansiktsolja i. Kanske behöver något mer…
Dags att börja samla ihop mig tror jag allt.
Hade också bestämt mig för att få ner alla plantor i trädgården och fota två jobb i växthuset innan regnet skulle komma men det började regna redan kl 14.00 och jag vet i fan om jag har munskydd, pass eller någonting. Allt löser sig. Ständigt motto.

(skrev hon alla plantor? Ja, det gjorde hon….)

Nu till något annat. Igår hade jag en fotografering för KLco. Vi har nytt släpp på söndag och vi var nere vid Subbe Fyr och fotade kampanjbilder till detta.

Jag hade bett Jonathan Strömberg om hjälp med rörligt material och vi började filma och fota i vår lokal.

Världens bästa musa  – Nütie.

Det blev Honeybush te i kannan. Älskar den teblandningen.

Och nu kommer även Johanna blusen in i svart så vi fotade den.

Sedan tog vi midsommarbilder – bra med framförhållning ju! Därefter tog vi oss vidare till havet för att fota och de bilderna visar jag en annan dag.

Nä du. Nu ska jag verkligen samla ihop mig – undrar om jag kan sätta kameran på ett stativ med paraply över och få till det där trädgårdsjobbet jag måste skicka in idag. Undrar också om jag kommer se ut som en blöt trött katt istället för en härlig trädgårdsinspiratör.
Jösses,  snacka om dålig timing för spöregn. Men regnet är såklart otroligt välkommet.

Önska mig lycka till med massa pepp kära ni. tack på förhand.

Kommentarer till “Så kom regnet

  1. Dina inlägg är så otroligt fina. Jag gillar dina spridda (adhd)tankar🤓 (HÖG igenkänning på hur tankarna far)
    Och alla bilder är alltid så vackra, vilsamma. Din blogg är något alldeles extra här ute i etern.

  2. Allt kommer bli bra. Allt det viktigaste är redan klart; trädgården blir fin på bild oavsett väder, och du är redan en inspirerande person för de människor som du ska inspirera. Skulle du glömma att packa nåt så går allt fint ändå. Andas in och ut och bara gör i den takt och på det sätt som händer. Det blir bra för det är redan bra!

Kommentarer stängda