Jag har alltid uppskattat att resa iväg vid högtider. De är laddade med förväntningar, relationer och traditioner vilket gör de flesta trygga och glada men har motsatt effekt på mig. Hade min familj propsat på att fira traditionellt i Sverige hade jag givetvis gjort det bästa av situationen och säkert haft det jättetrevligt. Men slipper som sagt om jag får välja själv.

Vi firade midsommar med mysig frukost, en dag på stranden, fiske och nyfångad fisk till lunch. Vi hade inte fått napp men lunchrestaurangen med denna utsikt hade dagens fångst på menyn.

Jag badade fem gånger. Och läste länge på både rygg och mage. Nu är jag både salt och härligt trött. Det blir grill och jordgubbar efter vi tagit promenaden förbi åsnan.

Det är så himla fint att vara här och jag känner mig tacksam från topp till tå. Hur ser er midsommar ut?

Jag läste den här texten hos Eva Röse – kanske någon av er som också tilltalas av detta. Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Salt och tacksam