Tidigt måndag morgon tog jag tåget ner mot ett dygn i Köpenhamn med min närmsta kollega Theoni. Vårt uppdrag var att besöka så många coola butiker och restauranger vi hann på dessa timmar och komma hem fullmatade med inspiration för att inreda och göra vår nya lokal fantastisk inför hösten. Jag hade på mig kläder från vår nysläppta kollektion och kände mig sjukt fin.

Vi kollar på hyllor, disponering, dekorationer, buketter, material och mycket mer. Vi har verkligen landat i att vi vill ha det mer danskt och oängsligt, överraskande och härligt.

Mycket grönt. Stora träd och krukor i grupp. Det måste vi ha.

Och ja, kan man söka alkoholtillstånd till vår konceptbutik tro? Servera ett krispigt vitt alla lördagar med melonskivor, mandlar och oliver? Och alkoholfritt också såklart.
Snälla – make it happen!

Vi satt på hotellets innergård och firade i bubbel igår kväll. Theoni tog ett telefonmöte och jag roade mig med “snyggfiltret”.

Vad läckra vi blev va?

Vi avslutar detta inlägg med en klassisk flatlay av vad jag köpt på min lilla trip. Boken jag alltid önskat mig, presenter till barnen och två dofter. Santal 33 som jag alltid har men nu inte känner doften sv själv på grund av för van. Så jag köpte en lite flaska av doften Iris 39 också för att testa. har på mig den just nu och ja – jag älskar!

Kommentarer till “Samlar inspiration i Köpenhamn

Kommentarer stängda