Hej, hur mår ni idag?

Jag själv har pendlat mellan ilska, uppgivenhet, sorg och allmän tomhet. Där i mellan har jag försökt fånga solen och försökt samla på mig positiv energi i vår trädgård. Inget slår lite hårt arbete med spaden och ett par händer ner i jorden.

Jag tömde min telefon på de bilder jag skärmdumpat eller sparat ner de senaste dagarna. Så här har det sett ut. Ovan foto är från idag, jag själv i dagbädden i vårt växthus. Jag var med i Hanna Wendelbos livesändning på story vid 12-snåret och om du skyndar dig så hinner du se den får den ligger kvar i 24 timmar.

Här är från i fredags kväll. Stormen drog med sig plåttaket på poolen och den drog rakt ner i poolen. Här är Jonas och Otto i full färd med att ta upp dem ur vattnet. Linern är inte på plats på ett korrekt sätt än och den finns nu en möjlighet att vi behöver byta ut allt. Känns som mycket bara blir helt fel dessa dagar.

En god munk att lyxa till vardagen med. Här delade vi rättvist såklart och skar upp allt i fyra lika stora delar.

Är så impad över hur många löser den här udda situationen vi alla är i.

Den här skärmdumpen skickade jag till Sofia på Mokkasin. Lite inspiration till hennes pappersblommor tänkte jag.

Väldigt inspirerande. Vill göra exakt likadant i vårt sovrum. Ser verkligen fram emot att se resultatet och håller tummarna för att hon delar detta.

Det var något med färgerna och stillheten i det här fotot. Älskar det. Tycker så mycket om att följa @schulverket.

Kloka ord som får sjunka in.

Jag fick en ring av min man från Ole Lyngard och är sedan dess besatt av deras arbete och familjen som ligger bakom verksamheten. Sjukt inspirerande.

Min barndomsvän Anna var och handlade och drogs med i galenskapen. Herrejösses. Jag har bara beställt mat på nätet och undvikit att gå in i butiker sedan jag sett sådana här uppdateringar. Fattar inte hur alla kan bunkra upp på detta sätt. Känns inte rationellt alls.

Vill avsluta med en bild från Paris. Fina @agnesgustafsson sitter i karantän i Frankrike och skickar pepp och kärlek via dm på Instagram. Hon har tittat på morgonens livesändning och sedan gått vidare till “På djupet”.
Jag älskar alla digitala möten som får oss närmre varandra. Hurra för dem!

Hoppas din dag har varit ok. Kram Kristin

Kommentarer till “Samlat från telefonen

 1. Restaurangen som skulle hålla i min dotters bröllop i sommar har gått i konkurs och de pengar de betalt in blir svårt att få tillbaka. Förmodligen ställs allt in. Barnbarnets dop är inställt. Mitt arbete som sjuksköterska på intensiven är kaos, svårt och jobbigt i dessa tider. Känns som vi rustar för krig för något som vi inte har en aning om hur det kommer att bli.
  Jag är trött, orolig och ledsen över allt och i nuläget har jag ganska svårt att hålla humöret uppe och tänka positivt
  Ska sova i helgen och vara i min trädgård och ta ett kallt bad i havet. Hoppas hitta tillbaka
  Kram

  1. Åh, så sorgligt och jobbigt.
   Jag förstår att det är svårt att se något positivt just nu – lider med dig.
   kom ihåg, Det kommer inte alltid vara så här.
   Varm kram

 2. Skrämmande är det hur lätt det är att dras med. Jag håller huvudet kallt så gott det går, men har trillat dit några gånger. Inte ryckt saker ur handen på folk (hu, hoppas jag inte gör det någon gång), men handlat orimligt mycket. När jag sansat mig har jag fått ringa runt till nära och kära och bekänna att det finns en hel del krossade tomater hos mig för den som behöver.

  1. Haha, människans hjärna är spännande. Det var någon som sa att det är nu folks “sanna jag” visas men det är ju helt helt fel – det är nu folks “rädda jag” visas och då handlar man inte alltid rationellt i alla lägen. kram till dig

 3. Känns lite som om livet krängde till på vägen och kastade av oss alla. Idag tappade jag en av mina finaste kunder, som förmodligen är på väg mot konkurs. Ett helt surrealistiskt samtal att ha. Men jag försöker landa i omställning och inställning. Att ställa om och ha inställningen att det blir bra. För det blir bra. På det ena eller andra sättet. Jag tror på det. Måste tro på det. Det blir bara väldigt annorlunda.
  Önskar dig så en varm kram med mjuka armar.

  1. Vi måste tro på att det blir bra. Vi kommer ta oss igenom detta på ett eller annat sätt – vad är alternativet?
   This too shall pass.

 4. Hej!

  Din stickade tröja på första bilden är jättefin 😍. Var kan man hitta mönstret? Kram Linnea

  1. tack – jag fick den av en som hade stickat den för hand. Hon har sin verksamhget i Spinneriet och säljer garner och mönster 🙂

Kommentarer stängda