Jag vet inte vad ni går igenom just nu – känske kämpar ni i vården, precis blivit varslade från ert jobb, förlorat alla uppdrag under våren eller sitter hemma i karantän. Jag är så ledsen för vår allas skull och jag är handen på hjärtat väldigt orolig för den här totala systemkollapsen – hur ska vi kunna hämta oss från det här?

Känner du till sinnesrobönen?
Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Jag har beslutat mig för att göra det bästa jag kan av situationen –  jag kommer försöka skänka er ljus och hoppfullhet med de digitala kanaler jag har.

Så följ med oss ut i skogen här i ett bildregn från vår fikatund vid Skärsjön. Scrollar du hela vägen till sista fotot så lämnar jag dig med min vackraste låt.

Idag ska jag försöka få med mig familjen ut på gemensam utflykt och så ska vi gräva rabatter.
Imorgon kommer jag ha en livesändning med Hanna Wendelbo på Instagram i min story. Så kika in där vid 10.00.
Försök ha en fin helg nu. Kram Kristin

Här är låten.

Kommentarer till “In to the woods

 1. Jag tror att många funderar och är oroliga i dessa tider. För mig är ordet systemkollaps så förknippat med 2015 i och med flyktingvågen , då talades det om en systemkollaps. Har sedan 2015 varit engagerad i den frågan och speciellt kring de alla ensamkommande som kom. Har tagit del av så många berättelser från människor på flykt som gjort att hela min tillvaro ställts på ända på så många sätt. Bytte yrkesbana pga detta lämnade reklamen och började arbeta med människor och integration istället och gör fortfarande. Vår familj blev frivilligt familjehem åt en kille. Under dessa år har det varit en systemkollaps på ett sätt, så många människor har råkat illa ut i asyllotteriet. Den våg av hjälpsamhet vi såg 2015 är som bortblåst, öppna era hjärtan byttes mot stängda hjärtan och ökad polarisering. Vi och dom blev allt starkare, rädslan människor emellan ökade….. har många gånger reflekterat hur otroligt lyckligt lottade vi är i Sverige och önskade att fler kunde förstå det….. och nu en ny systemkollaps… en pandemi… min förhoppning är ändå att det ska leda till ökad solidaritet en ökad förståelse för andra människor helt enkelt en bättre värld när det värsta dragit över. Gå tillbaka till vad som är viktigt hur vi behandlar varandra och jorden!
  När det har varit som värst har trädgården alltid varit det som har hjälpt. Sen är din blogg en av väldigt väldigt få bloggar jag fortfarande följer just för att den inte enbart bjuder på yta! Tack för det du gör!

 2. Idag har jag varit i trädgården i sol och fågelkvitter. Sedan har jag petat ner alla mina luktärtsfrön. Jag sneglar på mina dahliaknölar med😊
  Tack för all inspiration och alla vackra bilder. Vi behöver så väl naturen i dessa dagar
  Kram

 3. Du är en sann förebild, inspiratör och människa. Tack för att du finns här ute på internet och gör det både varmare och mjukare att vara här. Hos dig ryms gott och ont, glädje och sorg, allvar och behaglighet – och allt med en stark känsla av ärlighet! Jag lämnar alltid dig och dina kanaler något rikare på än det ena, än det andra. TACK!

 4. Skogen är underbar. Njuter extra mycket där just nu. Tack för att du delar fina bilder på skogen, hunden och killen. Ha en fortsatt fin helg med dina <3

 5. Jag kan inte riktigtförstå varför det är en kollaps. För de flesta är livet som vanligt. Man kan ge sig hän och tro allt media skriver eller så kan man vara här och nu. Utgår man från nu utan att oroa sig för framtid så är ju livet fint för fralla flesta.

 6. Fantastiskt vackra bilder! De skänkte mig mycket ro idag. Ha en fortsatt fin helg

 7. Åh vet du Kristin, den låten har jag som favorit men i piano solo som är låten efter! Men denhär som du tipsade om var ju hur fin som helst; särskilt idag när jag tog sovmorgon och valde att spela upp den på ”hela huset” på Google home systemet och kliver upp till en strålande solig dag! Med kaffekoppen i handen sitter jag i soffan och njutryser just nu, tänker mig en dag ute i trädgården där jag ska planera hur vår framsida ev. ska se ut. Det är solläge så jag måste tänka ut vilka blommor som klarar sig bäst. Jag tänker mig i alla fall cortenstål och ”levande blommor”. Vi får se vad det blir, du inspirerar mig massor med din trädgård! Önskar dig en fin dag! <3

 8. Vilken oerhört fin låt 💚 Tack för tipset!

  Skogen är ju det mest fantastiska ställe att tanka energi på . Min plan idag är att ta med familjen ut i skogen, nyponsoppa i termos och kardemummaskorpor i näven. Känna solens strålar mot min kind, djupandas och vara tacksam för det jag har.

  Tack för en fin blogg med mycket värme 💫Kram från Huskvarna!

Kommentarer stängda