skirt_Kristin__Lagerqvist-1921

Äntligen kom det vackra sommarvädret. Jag sitter under äppelträdet med fötterna i morgondaggen och jobbar en sväng innan dagen vaknar för resten av familjen. Som egen företagare är det i princip omöjligt att helt stämpla ut i fyra veckor men jag pusslar och har det väldigt semesterhärligt ändå.

Under alla somrar får jag alltid (som de flesta) ett enormt sug över att köpa ett hus på Gotland eller Österlen och flytta dit med min familj. Inreda det som bild ovan, gå runt i endast ljusa linnekläder, baka äppelpaj till alla som hälsar på och slunga min egen honung. Reportaget är från senaste Residence så den tidningen packar jag ner i strandväskan idag.

skirt_Kristin__Lagerqvist-1941

Under sommaren hinner Mir och jag träffas lite mer och få gjort saker som pockar på uppmärksamhet.

skirt_Kristin__Lagerqvist-1948

Som att fota våra nya blå skönheter. Älskar färgen.

skirt_Kristin__Lagerqvist-1945

Men dessvärre tog de slut på bara ett dygn efter lanseringen. Många vill dricka sommarkaffet i stora blå muggar kan jag tro… Fler är på gång och drejas i fiskebyn Bua allteftersom. Riktigt  vackert hantverk tar ju lite tid och man får ha tålamod helt enkelt.

skirt_Kristin__Lagerqvist-1951

Ett annat fantastiskt hantverk som vi längtat efter länge är våra egendesignade kjolar från Jaipur. Så smarta med fickor och allt.

skirt_Kristin__Lagerqvist-1955

Perfekt både till skjortan och till linnet och sitter jättebra i midjan.

skirt_Kristin__Lagerqvist-1966

Så där ja. Nu ska jag packa hundra kjolar och sedan cykla till stranden. Sup, sol, lek, bok…
Jag har inte tänkt att cykla hem därifrån förrän solen gått ner och jag har nattbadet i det blå ljuset. Så det så.

Ps. Igår var jag på en fantastisk grej med familjen. Jag hade dessvärre inte kameran med mig och ibland låter jag ju naturligtvis mobilen helt ligga i väskan för att vara nära i stunden. Men. “Bröderna Lejonhjärta” i Teatergläntan i Falkenberg. Du kan inte missa det denna sommar. Magi och gåshud. Barn och föräldrar var som uppslukade. Vi gick på natt-teater kl22-24 och det var sannerligen en spännande upplevelse där i skogen. Blev så sjukt imponerad av alla aktörer på scen, all rekvisita, sång och alltihop. Fem av fem möjliga på den. puss o kram.