Så fint att ni var många som delade era önskningar i förra inlägget och jag uppskattar även era tankar kring torgskräck i detta inlägg.  När vi öppnar upp och pratar om saker som tynger oss känner vi oss mindre ensamma. Tack!

Nu till något betydligt glättare och ytligare. Gick igenom min “spara-mapp” på Instagram och fann alla dessa rum. Det verkar som att jag har en förkärlek till lite udda rum där inredningen överraskar rejält och både möbler och konst är placerade på spännande sätt. Släng in en delad croissant med färskost och gulligt placerade hallon på det och min boost av inspiration och härligt tidsfördriv är komplett.
Jag sparar ner olika träningstuturials som jag sen aldrig utför också men jag raderade dessa från min mapp innan jag visade er. Hahaha, blev så omaka samling.

Ska vi kika närmre? Här kan ju nämligen blicken studsa runt ett bra tag och njuta av alla former och färger. Den randiga soffan och den stora buketten gör rummet tycker jag men dessa båda hade inte känts lika klockrena om inte rummet fyllts på med så mycket böcker och konst i dämpade kulörer. Det hade bara blivit cirkus och lite infantilt utan dessa motpoler tycker jag. Lägg märke till vasar och ljusstakars placering – på rad istället för i grupp som vi ofta placerar saker här i Sverige. Detta känns mer brittiskt och 90-tal. Fint tycker jag. Flera böcker på hög och skålar därpå, ett djup i fotot med ingång till ett annat rum i blå toner med konst på väggarna även där. Blir nyfiken och vill se mer.
Jag undrar över de omaka mattorna – har man lagt dit dem för att det är vackert eller praktiskt? Varmare att gå på istället för trärent golv?

Detta hem är kul – jag hade älskat att ha en lantställe inrett precis så här med en öppen spis i ett hörn, sitta här och spela kort och dricka te. Mys!

Här faller jag för de öppna dörrarna från verandan in i köket. Vilken dröm va?
Jag skulle gärna byggt en punchveranda ut mot trädgården till vårt hus. Sparar denna bild i mappen “att göra” för drömmarna i vårt egna hem.
Fint med det smala mörka skåpet med alla krus ovanpå och golvet och mattan förhöjer verkligen hela känslan och gör det ganska mjukt och prestigelöst. Två plank på gamla träbockar till matbord gör också rummet avslappnat och hemtrevligt.

Bilder från @tat.london och @sean_anthony_pritchard – FÖLJTIPS!

 

Kommentarer till “Senast sparat

Kommentarer stängda