Jag har slagit mig ner i soffan efter att ha stått och jobbat vid köksön i flera timmar fram till batteriet börjat lysa ilsket rött. Vilken dag va?!
Vad är det med en vissa dagar – snälla snabbspola fram till läggning. Jag skulle egentligen posta ett ärligt inlägg om föräldraskap men det finns det rakt av ingen energi till så jag letade fram den här bilden från mig på en toa i Värnamo istället. Försöker finna någon “caption” till detta men hjärnan är tom.

Kom på att jag behövde slänga in mina ullbrallor i tvätten eftersom jag åker till Abisko imorgon. 12.00 går tåget och sen är vi uppe där någongång dagen efter. Det ska regna och vara fyra plusgrader – vad är oddsen… Undrar hur det blir med norrskenet och med snöskorna jag köpt. Blir det bara bastu och bok kanske?

Idag har jag hållit i en te-skola för tjejerna som jobbar med mig på KLco och därefter åkte jag hem för att jobba vidare. Hade med mig träningskläder men jag vet inte vad som hände – känns bara som att kroppen behöver vila sig igenom Januari.

Här får ni en bild till. Den är inte min men den är inspirerande. Kan mitt hår få se ut som @brennerjulia när vi når sommaren tro….

Ses imorgon när jag sitter på tåget då. Ska göra lite burpees i ren panik här nu på golvet så jag inte kommer upp på den här vandringshelgen i Abisko helt jävla otränad…hahahaha….. sit-ups och armhävningar hela vägen upp i tågkupén… kram K

Kommentarer till “Sit ups och armhävningar i tågkupén?

  1. Njut av underbara dagar i Abisko med omnejd, avis på dig <3 Jag lovar, platsen är magisk. Du kommer att känna ruset i dig, oavsett plusgrader eller ej. Kram

Kommentarer stängda