Jag fastnade bland widgetar och sidebars, bland presentationer och olika dokument. Med makrill på mackan och kallt kaffe, i mysbyxor, utan bh och med sovrufset kvar i håret. Nu är klockan 20.04 och kanske får jag vara nöjd ändå. Men det blev inget speciellt bloggigt bildmaterial av det hela idag. (skrivet igår annan jag somnade bredvid Igor)

(Idag)
Så här såg dock min lördag morgon ut under helgen som passerade. Jag var ledig och var först uppe, utlovade nybakta croissanter och finkaffe. Tror egentligen att bageristoppet var ett svepskäl till att jag skulle kunna cykla iväg och bada om morgonen.

Det låg en dimma över Varberg och havet var helt spegelblankt.

Hav med tång – kanske något av det mest rogivande att glo rakt ner i.

Så här såg det ut då jag stod på bryggan och vände huvudet åt höger…

…& åt vänster. Min man och jag brukar cykla ner ihop och då går han ut på herrernas brygga som man ser här i horisonten. Sedan möts vi vid våra cyklar på strandpromenaden igen efter badet.

Denna morgon var jag inte förberedd ordentligt – jag hade bara fötter nedstoppade i kalla regnskor. Tunna pyjamasbrallor är inte heller något jag rekommenderar vid vinterbad.
Varma gerjer innan och efter är ett måste om det ska vara skönt.

Bara jag och en liten manet.

Kommentarer till “Skrivet igår – fast det mesta idag…

 1. Hej,

  Får jag fråga vilken färg det är på väggen på första bilden, och skjutdörren? Är det den färgen som kallas för Krickelins dimblå? Håller på att måla om ett rum just nu och får inte riktigt till nyansen, funderar på om jag skulle prova din färg.

  Stort tack för en fin blogg!

 2. Det ser så jädra underbart ut att bada på “din” brygga! Jag har så “hög tröskel” för att ta tag i vinterbadandet. Måste få tummen ur och ba görat!

 3. Hej från en annan med sovknut i fortfarande men hyfsat nöjd med dagen ändå.

  Jag blir sugen på att prova vinterbad när jag ser dina bilder. Att bada på hösten är jag bekant med, när graderna krupit ned litegrann men har inte vågat mig på att chocka min kropp med det riktigt kalla vattnet än.

  Vad bör en tänka på, annat än att ha thermoleggings, tjocksockar och kofta tillhands efteråt? Ska en bara slänga sig i eller börja lite lätt? Tar för givet att någon annan bör vara med första gången?

  Känner du av några hälsoeffekter av vinterbad och slutligen blir man helt beroende? 💙

  Ha en fortsatt fin vecka och tack för en härlig blogg!

Kommentarer stängda