I måndags sken solen och jag var på benen fram till klockan slog sex på kvällen. Sedan dess har jag bara sovit och sett serier blandat med dokumentärer. Idag tog jag mig till läkaren och blir nog liggande några dagar till. Skit också. Men nu tittar vi måndagen tycker jag.

Marina och jag blev intervjuade av lokaltidningen och därefter poddade vi. Har ni lyssnat på Marina & Krickelins Podcast än?

Jag tog denna skärmdump på @hannasanglar för att lägga detta denimmärke på minnet. Snygga!

Detta var ingen bild från måndagen ser jag nu men den får åka med ändå. Vi var på kalas hos mamma i söndags och hon var så gullig då hon gav killarna varsin låda med detta. Så kreativt och kul!

Sedan tog jag en skärmdump på detta – för att påminna mig själv om att fortsätta framåt även då jag känner mig ängslig och dålig. Att alltid våga även då det är läskigt, att fortsätta vara nyfiken, testa olika grejer, utmana och utveckla. Inte stå still och aldrig backa.
Jag längtar efter att bi frisk igen – då ska jag bygga ett nytt moodboard längs en stor vägg, möblera om och hänga upp tavlor hos KLco. Så pepp på vår och sommar hos oss och har mängder av idéer och visioner kristallklara på näthinnan. Längtar tillbaka till träningen också. Till leran och trädgården. Och till ett nytt hus i Frankrike.
Pirrigt och härligt att ha mycket att se fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Små glimtar från måndagen

  1. Lois, de allra coolaste av de coola på min mellanstadieskola på 70-talet hade Lois-jeans. Inte jag dock men de stod högt på önskelistan. Kanske jag ska slå till nu. När jag får bestämma själv.