Jag känner ingen som är snabbare än mig på att göra iordning mig. Piff poff så är det klart!
Det räcker med att dra på något glittrigt och röda läppar så känner man sig lite festlig och fin för middag med vänner. Kanske lite ny deo under armarna och en skvätt parfym också.

Klänningen köpte jag till Varbergsgalan tidigare i år och när jag såg vimmelbilderna så kände jag mig som världens fulaste. Jag såg inte klok ut helt ärligt.
Måste återerövra denna glittriga skapelse och det gör man helt klart då man dressar ner den med Birkenstock och jeansjacka och noll make up i ansikte.

Jo. Lite röda läppar måste jag ju ha.

Jag jobbar jättemycket just nu och beklagar att bloggen blir lite lidande. Så tråkigt tycker jag – älskar ju att bl0gga!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Snabb med fixet

  1. Megasnygg! Hur kändes det nu när du återtog kontrollen över looken, var det en bättre känsla? Hoppas!! Kram

      1. Haha, puh, tur. Du får sänka kostnad per användning genom att vara oerhört generös genom frikostig utlåning till vänner, söners flickvänner osv 🤣

  2. Hej! Vad SNYGGT! Och hey: Bloggläsarna lider inte av att nåt inlägg uteblir – de/vi blir bara glada när de dyker upp. Precis som vi inte lider av att inte se en fjäril/regnbåge/räv men ba ”å vad nice det är när” vi gör det. Blev inspirerad av ditt reclaimande av klänningen. Fint när man får känna sig ”sig själv igen” i ett plagg/sammanhang som man inte gjorde det. Så smart att ta nya tag med den, och som alltid superfin. Ha en härlig kväll!

    1. Du har rätt!
      Men vill så jag gärna hålla mitt löfte till mig själv att blogga varje dag – det känns bra i magen helt enkelt. Som att borsta tänderna och alltid äta frukost 🙂 Mår så bra av att hålla rutiner.