Till skillnad från den mesta svensken som har semester just nu så sitter jag i den berömda skiten. Det är högtryck bokstavligen. Och jag älskar det!

Allt handlar väl kanske om positiv inställning och energi tror jag och det känns som jag har fin balans på de båda. Just nu är det högsäsong med extra öppet i min butik i Varberg och idag har vi också lansering av julis kollektion. Bollar fotografering, jobb i butik, sommarlovsbarn, konserter, trädgård och annat härligt sommaren bjuder på.

Så därför fattar jag mig kort idag. Jag ska kasta mig in i duschen och åka till Ullevi. Återkommer med matigare inlägg imorgon. Kram från mig .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Allt på samma gång

    1. Men är det inte en av modellerna på bilden!? Hursomhelst så mycket fint på bilden och i butiken👌🌺

  1. Hej, ska du till Coldplay har du en fantastisk kväll framför dig! Från en som var där igår 🙂