Jag lämnade Varberg tidigt denna morgon och körde mot Hamburgarö, Bohuslän. Jag körde in här på uppfarten innan min familj vaknat så nu sitter jag i skuggan och sänker axlarna  för ett tag.

Jag är här över dagen, ska bada från klippor, käka skaldjur och krama mina fina.

Igår befann jag mig vid andra klippor. Mina egna klippor vid Subbe Fyr. Jag jobbar med ett större projekt denna sommar och var nere och fotade i vattnet både vid lunch och solnedgång. Simfötter på och min finaste baddräkt. Fick hjälp av en annan fotograf för dessa bilder ~ så svårt med stativ och självutlösare i vattnet. Hahaha!

vilken solnedgång vi fick!! Jonathan, fotografen som hjälpte mig, tog fantastiska bilder. Så nöjd!

ok. Nu ska jag skaka igång min familj och ta tag i den här soliga semesterdag. Njutet börjar nu!

Kommentarer till “Snabbvisit i Bohuslän

  1. Vilken underbar baddräkt! Var kommer den ifrån lr har du tips på andra fina mönstrade?

  2. Vad härligt! 😍 Hamburgö är underbart fint, tog fantastiska bad där i förra veckan! 🌊👌

Kommentarer stängda