Jag fann ett blogginlägg med frågor och svar hos Elsa Billgren denna morgon. Det var så bra start på bloggveckan så jag lånar rakt av. Tack!

✏️ Hur känns veckan?

Den känns bra – Ser verkligen fram emot att ta tag i den. Men känner mig dock lite splittrad. Vill jobba mycket för jag har mycket att göra men min kropp säger att jag borde ta det lugnt och ta lite mer ledigt.

✏️ Vad ska du jobba med?

Hos KLco – Jag ska packa alla ordrar som kommit in under helgen, fota och lägga upp varor på webben, ta emot en tjej som ska jobba med mig, ha möte med en leverantör angående vinterkollektionen, ta emot varor och packa upp, sätta ihop skåp och måla dem, paketera te, få ordning på lagret… ha öppet butiken,  alltså jag kan rabbla på här…
Ska försöka få in en höstfotografering med Nütie en av kvällarna också.

Hos Krickelin – fixa en deadline till en kund och skapa innehåll. Denna vecka kommer ett inlägg om Linnéa Henrikson och ett om Carl Larsson. Och i slutet av veckan om växthuset. Jag ska börja med Intervjun igen och håller på att förbereda frågor.

Ideellt – Det är mycket med Ett Mjukare Varberg just nu och jag har dialog med föreläsare och artister samtidigt som jag försöker styra upp hemsidan med nytt grafiskt material och text. Både Anna; jonas och jag jobbar ju på som vanligt med våra vanliga jobb så det är ett pusslande med vem som gör vad men vi har ett bra och rörligt dokument vi jobbar runt.
Vi kör alltså  ett digitalt event den 29 september så nu måste allt ut så folk kan anmäla sig …ghaaaa…. NU!!!! Snabba mig.

✏️ Något som känns svårt/tråkigt?

Att räcka till. Jag vill så mycket. Inget är tråkigt – jo, att strukturera upp lagret på KLco känns trist. Det får bli första uppgiften för tjejen som kommer in för att hjälpa mig. Haha. Hon fick typ jobbet för hon gillar excel och struktur… & så verkar hon ju himla gullig också såklart.

✏️ Vad ska du göra förutom att jobba, några to dos i veckan?

Vara ledig och boka in massage. Bada i havet. Gå långa promenader och läsa. Krama mina barn. Jobba i trädgården. Handla basvaror till lägenheterna som kvinnojoren har här i Varberg.

✏️ Vad kommer du ha på dig?

Klänning och kofta, med väst över då det är kyligt. Sandaler.
Eller jeans och drömmig askrosa blus som känns luftig och sval, som idag.

✏️ Vad ser du fram emot att laga i veckan?

Pasta med kantareller och mycket peremsan. Mums!

✏️ Lyssna/läsa/titta på?

Jag ska läsa ut “Klubben” och börja på “Jag for hem till mor”. Ska titta på “Kvartsamtalet” med Parisa Amiri.

✏️ Vad händer i helgen?

På fredag åker jag till Stockholm och deltar i en kurs med Unizon – jag är volontär hos Kvinnojouren här i Varberg och behöver lära mig allt det finns att veta så jag kan ta hand om jourtelefonen. Ska bli intressant men jag förbereder mig också på att det kommer bli oerhört jobbigt mentalt.

Tack för listan Elsa!
Ovan foton är från en dimmig morgon i trädgården.

Kommentarer till “Som hos Elsa – Frågor och svar

  1. Tack för ett superfint inlägg! Du inspirerar verkligen med det, och skiljer dig från andra inrednings, -och livsstilsbloggar jag följer för att du har ett kall och en önskan av att hjälpa och att göra något för andra. Du har ett äkta samhällsengagemang ❤️

Kommentarer stängda