reklam för egen verksamhet

Här kommer en varm hälsning från Klco. Dagarna rullar på och vi är redan inne i september…

Vi fick en maxad start i juni med mycket turister som kom för att besöka oss och även en bra start på webben.  Vårt te har verkligen blivit uppskattat och vi har många återkommande kunder som vill köpa samma sort igen eller är nyfikna på nya smaker.

Vi har många gäster som bara kommer in, chillar och myser runt i lokalen om lördagarna – det älskar jag. Pratar lite – bläddrar i en bok och smakar ett glas kallbryygt te.
Det var precis därför vi skapade denna miljö – för att inspirera och för att gästerna ska känna att de får en upplevelse både visuellt och med andra sinnen som smak och doft.

Jag ska försöka att skapa nya blickfång regelbundet och förnya så gott jag kan samtidigt som jag behåller den vackra grunden vi skapat.

Just nu har vi fyllt detta skåp med glas och keramik. Här har stått vintage hela sommaren men det har gått åt så nu var det dags att fylla på med nytt. Vi säljer inte allt på webben – dels för att det är lite meckigt att packa men också för att man ska få liten extra upplevelse om man väljer att ta sig hit fysiskt.

Älskar bubbelglasen här.

I ett skåp finner man böcker jag gillar och köpt på mig av – för 25 spänn kan man plocka med sig en av mina favoriter. Så bra att de går vidare till en nya läsare tänker jag.

Små handgjorda fat av Fabriken Liten. Fint att lägga tvål eller smycken på ju.

Kuddar i vackra mönster och Mrs Mighettos fina grejer. Jag är så förälskad i Anna och Malin – tejerna bakom Mrs Mighetto. Hoppas de kan komma hit och jobba med mig i butiken snart.

Det händer jättemycket skoj här under hösten och platserna på våra workshops går åt som smör i solsken. Vi ska ha mer för ungdomar, fler boksigneringar, teprovningar, mer växtfärgning och annat kul.

Ja. Ser verkligen fram att få lite hjälp med att styra upp allt. Det börjar en tjej imorgon som jag ska guida in i verksamheten.

Och till alla som frågat mig om mina kort jag drar varje dag – de finns nu att köpa på webben hos KLco.

Även den här fantastiska boken som jag berättat alldeles för lite om –

Om allt ifrån solnedgångars läkande kraft till känslan av att tiden räcker till. Forskning, fakta och stora upplevelser.

Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.

Ja, du hör ju. Kika in på KLco – du behöver inte känna att du ska köpa något, bara spana runt och se om du kan lära dig något nytt om te eller hur man bäst tar hand om sitt linnetyg.

Kommentarer till “Hos KLco just nu

Kommentarer stängda