Sista buketten dahlior för i år. Kan det vara så?
Dessa plockade jag inför helgen och satte i mitt nya gula kök.

Jag letade efter en kulör som drog åt havre då jag gick till den lokala färgbutiken. Och väl där så bestämde jag mig för att måla med Emily Slottes färg Gul Antik – den passade så bra.
Kalla det att härma eller inspireras – vilket som. Fint blev det!

Här kan du se bild på Emilys fina gula köksskåp och här är ett inlägg om kulören.

Lite vemodigt va?
Men vad mycket njutning vi haft av alla våra dahlior i år. Nu ska de få vila i källaren tills det är dags för nästa säsong.

Denna vecka ska jag iväg på en resa genom Halland med gänget som jag var i Frankrike och i Dalarna med. Det ska bli roligt att träffa alla igen. Ser extra mycket fram emot att bo över i Allmogebyn på Tjolöholms slott. Följ med oss i story på Instagram och få tips på guldkorn i Halland. Önskar er en fin vecka.

 

Kommentarer till “Sommarens sista suck

  1. Det var länge sen jag var här inne, trots att jag älskar din blogg. Men nu hamnade jag här igen och jag vill bara säga att jag blir så fylld av inspiration, lugn och härlighet när jag läser här! Och en klokskap då, men det goes without saying.

Kommentarer stängda