interior__Lagerqvist-8879

Den här buketten plockade jag i vägkanten då vi lämnade det här stället efter världens godaste pizza med päron och valnötter på. I flera timmar satt vi där och filurade och snicksnackade med både den ena och den andra medan barnen skejtade, käkade glass och sprang runt och hade det sommarhärligt.

interior__Lagerqvist-8881

Den bästa tiden på året. Jag har räknat till hela tjugonio pionknoppar på en av buskarna i trädgården och igår låg jag på gräsmattan medan stora vita blomblad från äppelträdet singlade ner i mitt ansikte.
I den ljumma förkvällen sprang jag sedan längs strandpromenaden mitt bland hundkex och nyutslagna nyponrosor. Och ja, jag dök med huvudet före i på Damernas nakenbad och satt sedan på en varm klippa och torkade i vinden innan jag klädde på mig och sprang vidare.

Finns absolut ingenstans på jorden jag hellre vill vara än i Varberg just nu. Vackraste platsen på jorden.

interior__Lagerqvist-8882

Ett annat söndagsnöje. Hur många tavlor kan man få upp på en och samma vägg? Ska visa dig resultatet och hur jag tänkte när alla kommit upp. Fin afton till dig nu.