Daniella-Witte_Ikea-Livet-hemma_Planteringsgäldje-i-växthuset

Denna vecka utgår söndagsintervjun för att lämna plats åt ett “Vackrast just nu”-inlägg.

Vi planerar växthus för fullt nu för markarbetet i trädgården drar igång i veckan och växthuset planeras komma upp någon gång i mitten av juni. Undrar om vi ska ha trägolv eller plattor… kanske något annat? Dags att bestämma sig. Blev i alla fall härligt inspirerad av Daniella Wittes vackra foton hon tagit fram åt IKEA Livet Hemma.

43A5799

Jag älskar det här reportaget på Amelia Widell och hennes dotter som min vän Linda Alfvegren har fotat för The Way we Play.

johannabradford_artillerietstudio7

Kan inte sluta tänka på det här lilla blombordet i Artilleriet Studio. Så Fint!
Fotot är Johanna Bradfords och här hittar du fler i samma regi.

hanna_stefansson_orange_stella_mccartney_stine_goya_new_york_3

Blev också helt kär i Hanna Stefanssons tjusiga väska från Stella McCartney. Orange är verkligen inte min färg men den här skulle jag inte tacka nej till. Snyggt ihop med blått så här också.
Har förresten läst ikapp i inläggen på Hannas blogg precis. Hon befinner sig för nuvarande i New York. Ser väldans härligt ut!

26978220381_eba08f4930_h

Och vem tackar nej till isglass med ingefära och citron? Inte jag i alla fall. Tusen tack till Evelina som bjussar på recept här.

fgl utskick_Kristin_lagerqvist-1571

Den här blå morgonrocken är min favorit just nu. Just därför har vi 30% rabatt på dessa i shopen till på onsdag för att fira alla sköna mammor den kommande veckan.

27112908085_306a290745_b

Slutligen. Tio vackra damer som jag missade att möta upp i torsdags på grund av intensiv jobbvecka. Supersynd!
Det var Elsa Billgren som bjöd in till vårig afternoon tea tillJosef Frank’s ära på underbara Millesgården. De verkade i alla fall ha haft en helt underbar dag full av vacker blomsterprakt. Kika på mer foton från dagen hos Elsa.