Vi kollar lite på vad jag sparat ner på Instagram tycker jag. Ja, det här var sannerligen en mysig kompott av både inredning, mat och annat smått och gott.

Sparar ner en mängd köksinspiration just nu för vårt hem i Frankrike. Vi kommer inte renovera utan fixa med budgetlösningar. Då behöver man lite kreativa idéer och inspiration i massor.

Mönstrade gamla tallrikar och påskliljor till kommande helg? Vi åker iväg så jag har inte pyntat någonting. Men får se om det finns påskliljor i södra Frankrike…. har docks sett att blåregnet blommar nu så mimosans tid borde vara förbi.

Färg, färg färg…och mösnter. Jag kan inte sluta sparar dessa glada bilder på färgglada hem med skojig inredning. Sodobordet går bort för mig dock – , nä, det gillar jag inte. Men en ljusblå soffa och en randig kudde med volang, ja, tack!

Jeanne Damas är grundare av franska Rouje och jag tycker det är så kul att följa henne. Kvinnor bakom grymma varumärken överlag som har et eget konto på Instagram är jättekul – kolla upp Sezane,  Anine Bing, Sequelle, Blankens…
I alla fall. jag brukar spara ner reels och bilder i min mapp för inspiration jag själv kan skapa till innehåll för Instagram. Här visar Jeanne en film om sin morgonrutin och ja, det är möjligt något liknande dyker upp hos mig snart.

Florawis har varit  hos La Colombe D’or, St-Paul-De-Vence, i Provence. Jag svimmar! Jag vill åka dit direkt!
Så otroligt vackert!

Lugn. Jag ska varken ha fler bar eller fota barn men jag sparade ner denna idé. Jag ska förmodligen fota med tre modeller nästa gång så jag sparar ner inspiration hej vilt här nu…
Så fint eller hur. Min idé är också at färga ett stort linnelakan i te och använda som backdrop när jag fotar. Vi får se vad jag hinner med helt enkelt.

Vårmat. kanske skippar rosblad då det inte är säsong nu men små penséer går ju också.

Ett påskpynt som är mig troget är en mängd ägg på ett fat. Påminner mig själv om att köpa det idag för dekoration hos KLco.

Gula skor. Yes – dessa kan jag bära hela sommaren. Tror jag klickar hem direkt hos Blankens. Satan vad fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *