Sparat på Instagram det senaste – en salig blandning mellan kulörer, färg och form.
Ser på något sätt ett tema – gör ni?

Den här hyllan är ju galet fin. Både i kulör och stil. Sparade ner direkt och tänkte på detta ovanför bordet i Frankrike. Källa @nomobis

Sparade ner den här godingen. Visst är det otroligt vackert med bara axlar om sommaren. Brunbrända axlar och en karamell som den här! Tyvärr funkar inte min byst i den här sortens toppar så det blir pass för mig men det är nästan så man blir sugen på att skära bort en bit tutte för att kunna bära något liknande.
källa @shoprhode

Det lutar åt dem här kulören i vår matsal med en platsbyggd bokhylla. Sparade ner som inspiration. Noterade också vit hortensia ihop med hundkex (?). FINT!!
Bord och stolar är också otroliga. Mattan. Allt.
källa @houseandgardenuk

Ok. Så om jag tar upp leran igen så funderar jag på att måla ansikten så här på mina tallrikar. En bra idé, visst?
källa @gavin1966

Ett utomordentligt vackert moodboard med färg och form.  Här kan jag vila blicken länge.
källa @partnershipeditions

Detta tilltalar mig. Känner du detsamma?
Tror det är många som stannar för länge. Jag har gjort misstaget flera gånger i mitt liv men blivit ganska klok på vägen. Skulle säga att jag bockar av alla dessa ovan nuförtiden.
@spiritdaughter

Jag ska göra om vårt sovrum och samlar inspiration. Lite av ovan faller mig i smaken men mycket som går bort. Det är väl egentligen det randiga ihop med lampskärmen som tilltalar mig mest. Och den gula ramen.
källa @parisianvibe

Här är det randiga också det som tilltalar mig. Och kulörerna. Formen på lampfötterna. Men motiven på tavlorna och stilen på byrån känns bara fel och billigt. Svårt att förklara varför men känner det bara. Gör ni detsamma?  För mycket nyproduktion antar jag…
källa @alicepalmerco

Här är dock allt rätt. Snälla – jag svimmar. Tavlornas placering, de olika sänglamporna, den rosa kulören och bänken framför sängen. Detta är så himla fint.
@hannastefanssons är i Nice på Hôtel Amour Nice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Sparat i inspirationsmappen

  1. Jag känner igen mig i bilden som handlar om att att lämna när det inte känns rätt. Gjorde det nyligen, sa upp mig från ett jobb som fick mig att må dåligt. Jag sa upp mig december och börjar mitt nya jobb i slutet av denna månad. Känns 100 % rätt