Jag åkte till Stockholm igår för att delta i en pressmiddag i Saltsjöbaden. Jag åkte direkt från stationen till middagen så jag tackade min lyckliga stjärna att jag hade packat lätt och bara hade en liten väska på axeln och datorn under armen.
Det blev en lång sittning så jag checkade inte in på mitt hotell förrän efter 24 på natten. Snark. Jag var så sjukt trött och orkade knappt krypa i pyjamasen men gladde mig åt att jag hade bokat min absoluta favorit – Miss Clara. Älskar deras rum, sängar, badrum och frukost. Känns tryggt också att alltid veta vad man får och alldeles lagom stort.

Hotellet ligger på Sveavägen och det är liksom bra avstånd till allt här.

Jag åkte upp i samma kläder som jag hade på middagen och de åkte på även denna morgon efter dusch.

Så smart – för jag hade endast med mig nya trosor, dator, pyjamas och extra klackar.

Lite smink, doft och hudvård var såklart också med. Men allt fick alltså plats i en liten väska och det var toppen.

Började morgonen med arbete och kaffe i sängen.

Sedan gick jag ner till frukosten. Här serverar de allt på små uppläggningsfat och med goda juicer.

Min frulle – gubbröra, lax, ägg och massa gott.

Rågbröd med färksost, lax, gurka, groddar och peppar. Så gott.

På rummet har de Byredos produkter. Älskar!

Så fint och klassiskt. Älskar prick allt och önskar jag hade kunnat ta en sen utcheckning för att ligga kvar i sängen med datorn i knät.

Men nej – redan vid 10 fick jag väldigt bråttom och sprang till tåget.
Hurra för lätt packning och bra hotell. Det gjorde den här snabbvisiten i Stockholm lite lättare helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Lätt packning och på hotell

  1. Vilken underbar rubrik och inspirerande innehåll ????‍♀️???? När du skrev om att du packat en doft så tänkte jag att du ”borde” skapa din egen doft. Känns som att det skulle kunna bli nåt riktigt härligt i doftväg på samma sätt som de kläder du skapat 🙂

  2. Önskar jag kunde lära mig klara mig på en liten väska. Mer såna tips! Jag är typ ”man vet aldrig vad man kan behöva…”

  3. Härligt, gillar också Miss Clara. Blir nyfiken på pyjamasen, är den något som ska börja säljas framåt våren??