Vi når söndagen den 11 februari och den ångest som kravlade upp i knät under måndagen har inte släppt sitt grepp om mig.
Tyngden över bröstet, andetaget som inte landar i magen och olusten som kryper som myror i blodet. Det är märkligt för det brukar inte hålla i sig så här länge…
En hel vecka utan glädje i kroppen är inte likt mig. Och nej – jag har inte jobbat för mycket om det nu är någon som känner att det är för mycket runt mig.
De kommer alltid – de “omtänksamma” kommentarerna om att jag arbetar mycket.
Nej, så är inte fallet för jag har tagit mig igenom alla avsnitt av tre serier, städat garderober, tränat och suttit svettig i bastu flera timmar.

Jag har kanske jobbat för lite?

Sista säsongen av FARGO var otroligt spännande. Och serien En Dag på Netflix var så himla fin. Jag har fått fotkli, mjuka samtal runt matbordet och varma kramar. Så jag får nog vänta ut detta och läsa alla era tips i detta inlägg en gång till.

Idag var jag här och höll i en teprovning för några tjejer som hade workshop i lokalen. Blir så varm i magen av att platsen jag skapat används till denna sortens upplevelser. Det var en workshop som hette “Inre boost” och deltagarna fick ta del av kunskap kring lera och andetaget. Verkade fantatiskt och tjejerna som var där var verkligen gulliga.

Känner mig tacksam och stolt – men också ledsen och tom. Så kan det vara. Allt blir bra. Det måste man tro.
Kram till er. Nu knäcker jag nog en säsong till – vilken serie rekommendera ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Söndagen den 11 februari

 1. Hej! Tänkte på detta med ångest, koncentration, minne, ev adhd mm och häromdagen råkade jag höra något på Sveriges Radio. Det handlade om att de har spännande och intressant forskning på hur ljud på 40 Hertz sk Borduntoner verkar kunna påverka hjärnan på ett positivt sätt. Gå in på SR och sök på Ljudvärld, etiketten är Vetenskap/Miljö. Jag gick in o lyssnade på den hemsida de nämnde i slutet av programmet samt också letade upp 40hertz-toner på Spotify. Jag upplevde efteråt att det var lite som att jag sköljt hjärnan…..svårt att förklara men kanske värt att kolla upp.

 2. Om du inte sett “Only murders in the building” på Disney+ så är den absolut fantastisk. Jag och min 13-årig dotter har plöjt alla 3 säsongerna tillsammans.

  Jag hoppas att livet snart känns lättare och ljusare i kroppen.

 3. Jag har inga goda råd, varken ombedda eller oombedda, men däremot minns jag våren för två år sedan. Jag tänkte jag skulle vara “duktig” och bara jobba 70% eftersom jag hade ekonomisk möjlighet till det.

  Nej men så deppig jag blev. Dessutom blev det inte 70% jobb sett till min tid, för jag gjorde istället allting mycket långsammare. Ett mail tog en halv dag att skriva istället för en halvtimme, osv. Satt i soffan och tänkte på allt jag skulle göra sedan, när jag ojobbat klart och skulle börja jobba.

  Inser att jag mår bra och trivs av mitt jobb. Det ger mig en skön känsla. Inte alltid, men däremot överlag. Jag ska inte jobba mindre, däremot ska jag fortsätta balansera så att jag jobbar med människor jag mår bra av.

 4. Så personligt vad man gillar men här kommer mina favoriter (förutom Fargo):
  True Detective senaste säsongen på HBO, mystisk och spännande.
  The lost flowers of Alice Hart med Sigourney Weaver om du har Amazon Prime. Så fin och bra.
  The Morning show på Apple TV med Reese Whitherspoon och Jennifer Aniston, snyggt drama med en massa intriger. Senaste säsongen är dessutom Jon Hamm med.

 5. Ibland kanske det inte finns några svar, tiden ska bara gå. Och det gör den, härligt då med serier att försjunka i! Har du Apple TV+? Lessons in chemistry är fin, och på onsdag är det premiär för The New Look, den ser jag fram emot. Kram till dig!

 6. Om du har Apple TV: Drops of Gold! Ljuvlig berättelse, så vacker, rolig och spännande. Utspelar sig i Tokyo, fransk landsbygd och lite i Italien också. Fransk- japansk serie om vin, arv, miljö och relationer. Se den!

 7. Rekommenderar Miraklet i Gullspång, House of Gucci och Napoleon om du vill varva serierna med en film. Riktigt bra alla tre.
  Hoppas du mår bättre snart. Trist väder och hormonväxlingarna brukar göra mig deppig utan att jag riktigt förstår varför. Kram!

  1. The Bear!! diagnoser, trasighet, PTSD i restaurangbranschen och hopplöshet men också hopp, målmedvetenhet, ett genialiskt sätt att klippa för att skildra känslor och ibland en hålla andan och stå på tå-känsla i dramaturgin (avsnittet 3 fishes i säsong 2!) Läste nånstans att olika avsnitt liksom tillhör egna genrer men det är fortfarande ingen tvekan att de tillhör samma serie. Så impad. Måste se om 🙂