Jag sitter i min säng och jobbar tidig morgon. Klockan åtta kommer ett team hit och ska arbeta med mig hela dagen inför en kampanj som släpps under sensommaren. De kom redan igår och huset är fullt av prylar och utrustning. Vi hann faktiskt fota några bilder igår vilket var turligt eftersom det ska regna idag.

Jag har ett bultande och växande munsår på underläppen, är helt förstoppad av pizza både till lunch och middag igår, uppsvullen av att precis fått mens också såklart och längtar hem till mina barn. Sorry för deppig hälsostatus – den här risiga människan ska i alla fall ta och tvätta håret.

Att bolla flera jobb samtidigt är inget konstigt för mig då man jobbar i nutid och framtid hela tiden känns det som. Men lite splittrad känner jag mig denna morgon. Jag jobbar med många externa projekt parallellt och mailtrådarna är gigantiska. Den mesta dialogen till vardag jag har med mina leverantörer är via What’s Up dock och nu har jag helt missat beställa tags till nacken på våra nya stickade plagg. De ska nämligen ha den nya designen vi tagit fram och det är olika leverantörer,  jag blir helt matt – nu kommer dessa bli försenade på grund av att jag missat. suck!
Nästa vecka lanseras badkollektionen och jag skapar texter till detta och imorgon släpps en annan kampanj jag frontar och jag behöver skapa texter till detta också. Men nu kommer gänget om 30 minuter och så var det mitt hår som behöver tvättas också ju… hahaha! Omg. Allt kommer bli bra såklart.

Nu stänger jag datorn. Här nedan kan  du se de nya stickade plaggen vi tagit fram. Merinoull och kashmir, älskar dem.
Hoppas de dyker in i sortimentet i juni.

Ha en fin dag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Status – bollar olika projekt

  1. Underbar material mix på tröjorna och hugade köpare kan säkert vänta. Och din dress är bara så fin, både färg och att den är tvådelad. Jag ska önska av jultomten.. andas lugnt och ta en minut åt gången ❤💫