hej där.
Står på ett fullproppat tåg och bloggar från mobilen. Vill mest kika in och säga hej samt önska er en fin helg.

Vill också tipsa om att gå in och kika på intervjun jag gjort mer Ellos. Så roligt jobb!!

Rätt kul upplägg tycker jag och jag ställer mig själv frågor som handlar om kroppen, stil, inredning, trender, konsumtion och mycket mer. Jag tycker slutet av filmen var riktigt kul så hoppas ni orkar kolla igenom hela intervjun.

Ibland tycker jag att man är så rädd över att prata om saker för man är orolig att bli missuppfattad eller ifrågasatt. Jag är för dialogen – precis som jag vet att Ellos är efter flera års arbete med detta team. Läs mer på deras hemsida och spana in både min intervju men även Marie Olsson Nylander och Alexandra Bring. Här finner du alltihop. 

Kommentarer till “På väg ~ & om ett roligt jobb jag gjort

  1. Jättebra intervju och ett roligt grepp! Och tror inte du blir åthutad, för om vi ser omkring oss och är lyhörda så lär vi oss alla något varje dag och förhoppningsvis kan mötas i förståelse, för vi får ju inte alla samma insikt samma dag.. härliga kläder också.

Kommentarer stängda