Under januari har jag haft ett stort behov av förändring och varit nytänkänkande gällande både det ena och andra. Kanske är det för att det är nytt år eller så är det för att jag lämnat livet som 30-åring och vet inte riktigt om jag ska jubla eller sörja. I alla fall – jag möblerar runt för fullt där hemma och har nu även gjort det på jobbet.

Visst blev det fint med kassadisken här och den stora byrån bakom? Lite höjd och så blev den liksom inbakad i tavelväggen.
Under lördagen hade jag öppet i butiken och det kändes mer rofyllt än någonsin – fick en nytändning av förändringen.

Vi bjuder alltid alla kuder på kaffe under helgerna. Ofta kommer det långväga par eller ett hela tjejgäng – en del provar kläder medans några sitter och chillar i sofforna med en kopp.

För ett tag sedan köpte vi en stor samling asiatiska små koppar hos vår granne Röda Korset och de har kommit väl till användning.

Så här ser det ut i köket nu förtiden. Många frågar efter vad det är för färg på våra väggar – den heter Krickelins Kustgrå och är från Nordsjö. Så fin till de varma möblerna och tegelväggen.

Jenny Brandt Grönberg var och hälsade på i Varberg över helgen och passade på att prova kläder. Vi pratade högt och lågt om flygskam, uppväxt och entrepenörsskap.

Jag hade satt körsbärskvistar i en vas och längtar nu efter att de ska slå ut. Bästa känslan när våren nosar i hörnen…

Jenny provade den röda klänningen också och bestämde sig sedan för att köpa både skjorta och klänning. Även fast hon redan har en likadan skjorta sedan förra besöket hos oss.

“Ja, men hitar jag något som jag gillar så mycket så måste jag minst ha två av samma” hävdade Jenny och skrattade. Klokt.

Jenny har börjat blogga igen. Äntligen!
Jag följde hennes blogg Sammy Rose för en herrans massa år sedan och efter det har hon bloggat ihop med Isabelle McAllister hos DosFamily. Men nu är det dags för Jenny att ta nästa steg och hon har då flyttat in hos de duktiga tjejerna på Just Wanna Have Fun. Vilket grymt gäng!
Kika in på Jennys blogg vetja!

Min kompis Jennie Blomqvist aka @kollijox är förresten ett geni. Ni har väl besökt Clart Studio än? Våra grannar på Brukstorget – Clart Studio.

Hoppas ni har en härlig söndag. Jag har ägnat dagen åt att inreda vårt bokrum och sedan fota det för ett arbete som publiceras i veckan. Lite familjehäng, pizza i trädgården och en lång promenad tryckte jag också in. fint så.

Kommentarer till “Sugen på förändring

 1. Hej Kristin!

  Förstått att ditt/dina (?) barn har det svårt och mår väldigt dåligt i perioder. Det finns ju massa olika behandlingar att testa men vill rekommendera en liten ovanlig en;
  laserbehandling för hjärnan!

  Här kan du läsa lite mer:
  https://www.optimallivingdynamics.com/blog/the-brain-and-mental-health-benefits-of-low-level-laser-therapy-lllt-photobiomodulation-led-near-infrared-red-light-transcranial-vielight-depression-anxiety-ptsd-traumatic-injury-alzheimers-stroke-parkinsons-als-autism-bipolar-schizophrenia

  Har själv genomgått denna behandling och märker skillnad efter några behandlingar – och yngre svarar ofta ännu bättre – är både gladare, piggare och lugnare och har mindre ångest och oro. Dessa utförs av naprapater bland annat och lasern heter “Erchonia”.
  Ring runt till olika behandlare om du tror att det kan vara nåt för din son. Krävs ju ofta många olika ingångar och strategier för att förbättra måendet vid psykisk ohälsa. Vad jag läst så verkar det inte finnas några egentliga biverkningar, den är godkänd av FDA och det forskas massor på hur den kan användas vid olika diagnoser.

  Många kramar

 2. Blev så fint hos er på FGL nu. det var det ju innan med men ombyte förnöjer heter det ju.
  Förresten jag vet vem som kan va GENI! kram

 3. Hej!
  Är så sugen på printet med aporna 😃 finns det något ex. Kvar till salu? ✊

  /sofia

  1. Hej. Flygskam är när man skäms över att flyga eftersom det påverkar klimatet negativt. Kika på Aningslösa Influencers på Instagram så fattar du med en gång 🙂

   1. Jaa! Jag har saknat hennes bloggande också! Ni två är bland dom första bloggarna jag följde. Och definitivt dom jag följt längst! Jippii!!!!

Kommentarer stängda