2018 går mot sitt slut och min familj tillbringar de sista dagarna på året uppe i fjällstugan. Här bygger vi snögrottor, åker längdskidor, dricker varm choklad och badar bastu. Jag tänker avsluta alla böcker jag påbörjat i december, läsa julklappsböcker med barnen och lyssna på mina favoritpoddar i längdskidspåret.
Och så tänker jag vila i lugnet här uppe.

Ovan ser du en liten sammanfattning av mina mest uppskattade foton på Instagram. Mycket jag med Boris vid min sida men också en del dopp i havet. Besöket hos Marie med hennes vita duvor var såklart populärt och många tyckte om då jag ändrade köket. Min man Jonas fick vara med på ett hörn – så fint.
En tillbakablick till timmarna efter vår tredje pojke fötts var också ett uppskattat inlägg.

2018, sista året som 30 -åring för mig och det år bloggen fyllde 10.
Året där jag landade i hur jag skulle jobba smart för att må bra och året då jag förlät för att kunna gå vidare. Detta år har jag saktat ner och varit hemma mer. Ett av barnen har varit väldigt sjuk och det har varit otroligt smärtsamt att stå maktlös vid sidan. 2018 har varit mitt sömnlösa år med tre panikångestattacker och värkande hjärta.
Samma år har jag älskat, lekt och skrattat som aldrig förr. Livet.
Jag har funderat mycket på livshistorier och att bryta nedärvda mönster.
2019 vill jag vara min bästa version och inget annat.

Jag skulle vilja tacka alla fina följare här. Utan er ingen blogg.
Tack för era kloka tankar, hejarop och egna livshistorier.
Jag uppskattar er otroligt mycket och ser fram emot ett nytt spännande år tillsammans.

Gott Nytt År! Låt oss få en mjuk start på 2019.

 

 

 

Kommentarer till “Tack & hej – 2018

 1. God fortsättning… Tack för en fin blogg, den enda jag följer. Väldigt vackra bilder, som inspirerar mig. Färger, vardagsliv, familjeliv, glädje, sorg, kärlek, mat, blommor, saker, människor, husdjur, vänskap, livet… På något sätt vill jag fortsätta glänta in i din värld. För jag får kraft att själv fortsätta med mitt liv, i alla dess former. Önskar dig och familjen ett underbart 2019🙏

 2. Gott Nytt År 2019 önskar jag dig och din familj. Jag ser alltid framemot att läsa det tänkvärda du skriver och att se dina fina, personliga bilder.

 3. Tack för dina inlägg och klokskap! En fröjd att få ta del av dina ord, tankar och livsviktigheter. <3

 4. Tack för en underbar blogg och allt du skriver om med alltid så vackra bilder!💙👏💙

 5. Och tack ska du ha för allt du delar med dig av i både text och bilder.
  Ett Gott Nytt År till dig och dina nära och kära!
  Heja 2019, här kommer vi!

 6. Godt nytt år til deg og din vakre familie. Gleder meg til å følge deg videre i 2019❤️

 7. Tack Kristin, nu ser vi alla framåt, tillsammans. Allt reder sig.
  Vänliga hälsningar från
  Tiina

Kommentarer stängda