Hej på er.
Så landar vi i måndagen – snön har regnat bort och vi har fyllt magarna med Sofias Woods smarriga pasta.
Kan inte skryta med att vi har fått någon vidare bra start på den nya terminen men vad fasen – nu går jag strax och lägger mig och försöker radera denna kassa dag ur mitt medvetande.

Under jullovet flyttade jag om på tavelväggen här i vardagsrummet för att få en förändring. Det måste ju vara det bästa budgettipset när det kommer till inredning – låta tavlor, möbler och tyg flytta på sig i hemmet.

Vad tycker ni?

Jag har lite blandad kompott på väggen – mycket av detta har ni sett i mitt hem tidigare fast två nya tillskott är målningen som porträtterar mig och ett foto från Kallbadhuset. Det är Anna Ileby som målat mig i akryl – hon är grym.
Fotot från Kallbadhuset är en bild från runt sekelskiftet tror jag,  detta fick jag från By Yesterday  i julklapp – De passade på att uppmärksamma mig på att det finns en historisk svensk bildskatt tillgänglig att rama in och hänga på väggen. Ska spana in dem lite mer tror jag och leta efter fler foton från Varberg.

Innan jag kryper till sängs vill jag tipsa om detta ljus jag köpte till mig själv i julklapp. En limiterad upplaga av doftljus handgjorda och drejade av grundaren till LA:Bruket i verkstaden hos deras grundare Monica Kylén. Både hon och hennes man Mats är så himla fina och inspirerande – ni vet väl om att detta är ett varbergsbaserat företag förresten?
Läs mer om dem här.
Doften koriander – en favorit jag aldrig tröttnar på. Har redan köpt en refill och fyllt på, dessa kostar ju inte lika mycket som ljuset såklart och då kan jag alltid ha det här fina ljuset doftande i hemmet.

Önskar er en fin start på veckan.

Kommentarer till “Tavelvägg och doftljus – tips!

  1. Också helt besatt av korianderljuset, och köper refill efter refill. Bränner överhuvudtaget sjuka mängder ljus just nu, och även massa batteriljus. Ska nog klicka hem de fina gula lyktorna från dej! 😍

  2. terminsstart alltså. Två mycket missnöjda barn/ungdomar och ny pandemilag.
    Kommer du på hur man raderar dagen så låt mig veta…

  3. Vad fint tavlan gör sig på din tavelvägg 😍 finns så mycket fina gamla bilder från Varberg och resten av Sverige för den delen.
    Tack för tips ang doftljus, måste testa koriander!

    1. Den blev så fin – tack! Ska absolut kika in och spana efter motiv att ge bort eller beställa till vårt hem. allt gott Kristin

Kommentarer stängda