friggs_Kristin_Lagerqvist-7

Sponsrat inlägg

Det gläder mig att jag återigen har ett samarbete med Friggs gällande deras premiumteer. Jag vurmar verkligen för bra tesorter och försöker att dra ner till bara en kopp kaffe om dagen för att sedan bälja i mig te som är bra för kropp och knopp.

Under tidig förmiddag kokar jag upp en rejäl kanna te som jag sedan dricker medan jag arbetar. Just nu är det Ingefära som gäller för mig. Det gäller att vara rustad i dessa förkylningstider.
Jag låter teet dra i uppkokat vatten i 5 – 7 minuter. Detta örtte är ekologiskt och innehåller 50% ingefära. Väldigt bra!

friggs_Kristin_Lagerqvist-2

Ett annat tips är att koka upp vatten till en liten termos och ta med sig i ryggsäcken eller handväskan.
Ta med testunden till din favoritplats!

friggs_Kristin_Lagerqvist

Jag har alltid med mig små extraväskor i min större väska.
Där har jag snacks, handkräm, pennor, läppstift, tamponger och annat som man behöver bära runt på och ha nära till hands. Jag brukar också stoppa ner tepåsar i dessa väskor. Skippa det tråkiga svarta teet som erbjuds i väntrummet eller på tåget och dricka min egen favorit istället.

friggs_Kristin_Lagerqvist-3

Man dricker godast te i porslinsmugg tycker jag. Virar man in muggen i en liten kökshandduk så brukar det inte vara några problem. Jag har bara kraschat en liten blå kaffekopp i min ryggsäck under alla år då jag farit fram och tillbaka på cykeln.

Mynta och Nässlor är en riktigt god tesort. Den har en lite kryddig eftersmak som jag gillar och så är det inget koffein i, det är  extra bra om man vill dricka te under kvällstid.

friggs_Kristin_Lagerqvist-4

Kika i hyllorna efter Friggs Premiumteer och se om du hittar en bra sort som passar dig.

Tips – Just nu har Friggs en tävling på Instagram där Du har chansen att vinna en spaupplevelse.

Detta är ett inlägg som presenteras i samarbete med Friggs.