Påbörjade ett inlägg om tapeter och kulörer men känner mer för att krypa i säng och göra det riktigt bra till en annan dag istället. Här får ni ett varmt tips istället.
Idag köpte jag Hampus Nessvolds bok “Ta det som en man“. Följer denna fantastiska människa på Instagram och ska också gå och lyssna på hans föreläsning på lördag med en av killarna och grannbarnen.

På baksidan av boken kan man läsa:
En bok om manlighet, sexmisslyckanden, Att säga “jag älskar dig”, utan något jävla “broh”, bögskräck, att vara en dålig pojkvän, att ha Smålands smalaste handleder, att mucka gräl med adelsposter, att gråta i länsförsäkringars växeltelefon och att undra om man någonsin kommer bli “en riktig man”

För alla som är eller känner en ung man.

Hampus föreläser på Varbergs Stadshotell & Asia Spa klockan 14 och sedan föreläser jag själv också på hotellet klockan 16.
Jag kommer prata om mitt liv som bloggare – om mod, nyfikenhet, möjligheter, sociala medier och lite annat jag vill dela med mig av. Varmt välkomna!

Här finner du länk till Hampus föreläsning. 
Och här finner du länk till biljetter för min föreläsning. 

Kommentarer till “Tips om bok och föreläsning med Hampus Nessvold

  1. I ett reportage från ELLE Home syns en tavla med näckrosor och en kvinna som simmar, Fantastisk! Kan inte släppa den, är det ett fotografi och vem är konstnären/fotografen? Tacksam för svar!
    /Malin

Kommentarer stängda