Hej på er –

Det bästa med mitt jobb är att jag kan vara vart som helst – jag behöver bara telefonen och datorn egentligen. Igår satt jag här vid matbordet en stund och då kom jag på att jag nog skulle passa på att fota de där semlorna jag köpte med mig på morgonens hundpromenad.

Sagt och gjort – ni som följer mig på Instagram har ju redan sett dessa foton idag och det kanske känns lite tjatigt men jag kommer med ett jeanstips i slutet av inlägget också så scrolla lite till…

Vill du förresten ha bra tips på vart de bästa semlorna i Sverige finna så kan du kika på mitt inlägg på @krickelin idag förresten – Jag tänkte att vi kunde hjälpas åt lite med att lista Sveriges bästa semla så jag uppmanade till att skriva sitt favoritställe bland kommentarerna så fler hittar dit.

Jag åt den stora semlan och sparade den lilla till resten av familjen. Haha, det är sant.
Men jag visste ju av erfarenhet att bakverk inte går hem hos dem.
Otto tackade nej. Igor tog ett bett och la ifrån sig den. Jonas åt upp resten klockan 20.00 på kvällen och sa att det var märkligt att han tyckte det var gott eftersom han inte gillar sådant.

Igor är besatt av fryst mango. Otto är beroende av kylskåpskalla morötter. Och Jonas dricker iskallt bubbelvatten då han ska lyxa till det en vardag typ…
Alla gillar dock god mat och det är alltid kul. Desserterna får jag behålla för mig själv.
När de ska göra efterrätt så blir det alltid fruktsallad med russin i och då får man inte ens någon glass eller grädde till – det känns lite väl mycket “frukost” för mig, eller hur?
Men fint att man är olika såklart. Bara trist att baka när man  får tjata på dem att smaka… hahaha… märks det att jag är lite sur över detta?

Okej – jeansen nu då. Jag har funnit en perfekt fit för min icke existerande rumpa. Jag är lite som ett streck om du tittar på mig i profil och magen putar oftast ut mer än rumpan liksom. Men nu så – Ribcage från Levis fixade detta åt mig och jag blev så nöjd och glad av denna byxa så jag måste tipsa alla. Jag köpte mina hos Grandpa men de finns säkert på fler ställen.

Ja, det var det hela. Nu ska jag sova. tack och hej.

Kommentarer till “Tips på bra blåjeans

  1. Men alltså preciis så ser jag också ut, magen står ut mer än vad rumpan gör! I mitt fall inte oftast, utan alltid, haha… Det är inte lätt att hitta byxor som sitter snyggt då!

    1. Ja var kommer tröjan ifrån? Fina jeans….sitter ju så snyggt och du är ju jättefin i kroppen….sluta med att racka ner…..ingen tänker på det.

      1. Tröjan ä från Whyred 🙂

        Jag upplever inte att jag rackar ner på min kropp – jag gillar min kropp. Rumpan är platt och magen putar ut lite mer, det är som det är.

Kommentarer stängda